Sponzorirani članak

 

Jedna od najboljih i najnagrađivanijih, a po mišljenju brojnih nautičara i najljepših marina na Jadranu, Marina Frapa predstavila je svoju turističku ponudu na upravo završenom sajmu World Travel Market (WTM), koji se od 6. do 8. studenog održao u Londonu i koji važi za jedan od najvažnijih i najutjecajnijih  turističkih sajmova u svijetu. Marina Frapa je svoju ponudu predstavila kao  jedan od suizlagača Hrvatske turističke zajednice (HTZ) na sajmu na kojem se predstavljalo čak 5.000 destinacija iz 200 zemalja svijeta.

 

MarinaFrapaLOGOWTM je globalna poslovna turistička burza koja na jednom mjestu okuplja sve koji nešto znače u turizmu, pa je predstavljanje naše marine kao popularne turističke destinacije za nautičare izuzetno važno na ovom najvećem poslovnom turističkom sajmu koji se ove godine održao 37. godinu zaredom“ objasnila je voditeljica Odjela marketinga Marine Frapa Natalija Rosman. Marina je tako u Londonu kroz niz pažljivo isplaniranih marketinških aktivnosti predstavila svoju ponudu posjetiteljima i potencijalnim klijentima, a kroz brojne sastanke i susrete s kolegama iz drugih marina te kroz razgovore sa postojećim i potencijalnim partnerima i tour operatorima stvoreni su novi temelji suradnje u narednim godinama.

 

„Zanimanje posjetitelja sajma i nautičara  za Hrvatsku i Šibensku regiju su veliki.  A Marina Frapa svojom bogatom ponudom ne samo vezova i hotelskog smještaja već i nizom drugih popratnih događaja – bogatstvom kulturnih, umjetničkih, eno, gastro i brojnih drugih događaja te organizacijom izleta – privlači brojne goste željne drugačijeg i bogatijeg doživljaja Jadrana i izvan špice turističke sezone“ kazala je Rosman. Naime, upravo je nautički turizam, uz kongresni turizam i neke druge oblike turističke ponude, ključ produljenja turističke sezone i izvan ljetnih mjeseci, jer nautička sezona traje u pravilu od kraja travnja do kraja listopada.

 

U istom će smjeru kao i rogoznička poslovati i Marina Dubrovnik u Gružu, također u sastavu tvrtke Laguna trade, čije se otvaranje, nakon nekoliko odgađanja, očekuje uskoro. Tako bi dubrovačka marina sa svojih 220 vezova u moru i pristanom prilagođenim za prihvat jahti do 40 metara dužine trebala značajno obogatiti domaću nautičku ponudu, privlačeći i one najzahtjevnije nautičare u jednom od turistički i nautički najzanimljivijih akvatorija na Jadranu.  

 

Nautica Portal / Marina Frapa