Sponzorirani članak

Foto: Marina Frapa Resort

 

10 velikih gatova, 462 potpuno opremljena veza u moru, 150 suhih vezova kao i dva hotela „Otok“ i „Kopno“ uz otvoreni bazen, bogati sportski centar, kongresne sale, noćni klub te brojni drugi sadržaji Marinu Frapa Resort Rogoznica čine nezaobilaznom točkom na karti nautičkog turizma i mjestom kojem se brojni ljubitelji mora i brodova uvijek iznova vraćaju.

 

 A razloga za ponovni dolazak u Rogoznicu ubrzo nakon što se slegnu ljetni nautički i ostali morski dojmovi, bit će još i više, jer će nadolazeće jesenske mjesece obilježiti održavanje ekskluzivne poslovne regate, za koju svakodnevno pristižu prijave brojnih hrvatskih i stranih sudionika.

 

 Od 4. do 7. listopada 2018. godine Marina Frapa Resort Rogoznica bit će mjesto okupljanja  te povezivanja brojnih nacionalnih i međunarodnih kompanija i poduzetnika, a značaj regate među prvima su prepoznali AZ dobrovoljni mirovinski fondovi, Ban Tours Yachting, Croatia Sotheby’s International Realty i Pelsys Yacht Charter. Ne manje važna jest i podrška medijskih partera - Večernjeg lista, Poslovnog dnevnika, Mreže TV, Dalmatinskog portala, Dubrovačkog vjesnika, Auto Moto Nautic Visiona te magazina Old Timer Club koji će praćenjem regate dodatno osnažiti i podržati važnost održavanja Frapa Business Cup regate kao i njezinu prepoznatljivost.

 

Upravo zahvaljujući visokom standardu i kvaliteti usluge Marina Frapa Resort, tijekom proteklih 20 godina rada i djelovanja, čak je 14 puta bila proglašena najboljom marinom u Hrvatskoj, a posebna pažnja koju posvećuje brizi o zaštiti okoliša potvrđena je i Plavom zastavom i programom Green Sail, što su dodatni razlozi za posjet ovom ekskluzivnom poslovnom događanju o kojem se danas počinje pričati, ali će se zasigurno dugo pamtiti.

 

Tijekom četiri dana trajanja Frapa Business Cup bit će centralno mjesto okupljanja nacionalnih i međunarodnih poduzetnika i tvrtki koji će ovom prilikom kroz zajednički provedene sportske, ali i opuštajuće trenutke imati mogućnost razmijeniti poslovna iskustva kao i otvoriti nove prostore suradnje te ne manje važno provesti zanimljiv interni team building.

 

Ukoliko još niste, prijavite se za sudjelovanje na Frapa Business Cupu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i sudjelujte u stvaranju jedne doista lijepe i zanimljive hrvatske nautičke i poslovne priče! Priče koja će i Vama donijeti ono što s pravom očekujete!

 

Marina Frapa Resort