Sponzorirani članak

Foto: Garmin

 

12-pinska sonda Panoptix LiveScope LVS12 štedljivo je rješenje za skeniranje u stvarnom vremenu za kombinirane plotere i sonare iz serije GPSMAP® 8400xsv za koje nije potreban black box uređaj. Jednostavan izbornik omogućuje vam promjenu prikaza bez potrebe za ručnim podešavanjem sonde. Na zaslonu istovremeno možete gledati i oba prikaza, jedan pored drugog. Na prednjem prikazu od 30 stupnjeva koji daje sonda Panoptix LiveScope u stvarnom vremenu vide se strukture i riba koja pliva na udaljenosti do 60 metara od plovila. Upotrijebite ga kako biste u pravom trenutku bacili udicu ribama koje vidite na zaslonu.

 

 

LVS12.2Na donjem prikazu od 30 stupnjeva koji daje sonda Panoptix LiveScope u stvarnom vremenu vide se strukture i riba koja pliva na dubini do 60 metara ispod plovila. Upotrijebite ga za vertikalni ribolov i ribolov na jig. Kao dodatan izvor za tradicionalni i ClearVü sonar možete upotrijebiti i sondu LVS12. Ako se na vodi nađete u lošim vremenskim uvjetima, ugrađeni će sustav AHRS prikaz sonara na zaslonu održati stabilnim.

 

Panoptix LiveScope LVS12 sonda se isporučuje s nosačima za montažu na vanbrodski motor i krmeno zrcalo. Kompatibilna je s novom Garmin GPSMAP® 8400xsv MFD serijom. LVS12 je dostupna s preporučenom maloprodajnom cijenom od 4.690,00 kn. Za više informacija, videa i slika, posjetite www.garmin.com/panoptix

 

Garmin