Za siguran ulov – Garmin Fishfinder echo 551dv

Foto: Garmin

 

Predstavljamo Vam najbolji Garmin fishfinder  - echo 551dv sa svijetlim 5-inčnim visokorezolucijskim  VGA zaslonom 640 x 480 pikselau boji. Ovaj pripadnik Garmin echo DV serije sonara je izrazito jednostavan za uporabu, te ima ugrađenu naprednu HD - ID ™ tehnologiju kao i Garmin DownVü ™ mogućnosti sonarnog snimanja čije prikaze je moguće pratiti istovremeno na vodoravno ili okomito podijeljenom zaslonu. Ovakvo skeniranje podmorja pruža jasnu sliku riba i gotovo fotografski prikaz detalja strukture ispod broda do najviše 2300 stopa što naravno ovisi o sondi, salinitetu vode, vrsti dna i drugim uvjetima u vodi.

 

Pored jasnog razdvajanja ciljeva, te praćenja dna bez obzira plovite ili morem ili rijekom, tu je i mogućnost ponovnog prikaza prijeđenog područja i Smooth Scaling™ podešavanje dosega dubine koje osigurava neisprekidanu sliku podmorja, čak i pri nagloj promjeni dubina.

 

S jednostavnim i pristupačnim korisničkim sučeljem i njegovih impresivnih 500 W izlazne snage odnosno 4.000 W od vrha do vrha, ribolov pomoću fishfindera echo 551dv gotovo je neopisiv.Dual beam sonda s kutom do 120° omogućuje pogled daleko izvan plovila. A možete provjeriti čak i što se događa na dubini od 700 m.

 

 

Sonar echo 551dv isporučuje se s brzospojnim nosačem koji se može nagnuti i nosačima za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor. Tako odmah možete krenuti u ribolov.

 

Maloprodajna cijena za fishfinder echo 551dv iznosi 3.690,00 kn. No, upravo je u tijeku sjajna Garmin akcija staro za novo. Tako da ako imate stari fishfinder uređaj bilo kojeg proizvođača i u bilo kakvom stanju možete ga donjeti na jedno od odabranih i ovlaštenih Garmin prodajnih mjesta u Hrvatskoj te ostvariti 22% popusta na kupnju novog Garmin echo fishfindera, bilo kojeg modela iz 2014. godine, (echo 101, 201, 301, 501, 151 i 551, uključujući DownVü™ modele tih serija). Akcija traje do 15. studenog 2014. godine.

 

 Garmin