Gill predstavio OS2 Offcut Edition jakne

 

Kao dio njihove 20. godišnjice OS2 linije, stvorili su posebno izdanje njihove popularne OS2 offshore jakne - The Offcut Edition.

Gill OS2 Offcut Edition

Novo i ekskluzivno izdanje konstruirano je kako bi se izbjeglo nepotrebno rasipanje i deponiranje viška materijala na odlagalište. Pridržavajući se svih uobičajenih normi, značajki i prednosti OS2, stvorili su novih 50 jakni koje imaju uistinu jedinstveni dizajn. Ova jakna savršena je za krstarenje ili tjednu regatu, idealan je pratitelj u vašoj sljedećoj jedriličarskoj avanturi, sadrži Gillovu dvoslojnu tkaninu XPLORE koja ima nevjerojatno vodootpornu, nepropusnu za vjetar i prozračnu zaštitnu membranu. Visoko izrezani termalni ovratnik pruža udobnost i toplinu kad vam je ona najpotrebnija. Napredna tkanina sadrži kombinaciju hidrofobne i hidrofilne tehnologije koje učinkovito transportiraju vlagu s kože ujedno pružajući 100% zaštitu.

 

Gill OS2 Offcut Edition

 

Dvadeset posto od ukupne prodaje ove jakne donirat će se tvrtki Plastic Oceans kao pomoć u borbi protiv zagađenja plastikom u našim oceanima.

Ova ekskluziva ponuda za kupnju putem interneta vaša je prilika posjedovati jednu od ovih 50 jedinstvenih jakni.

Gill OS2 Offcut Edition