Brodska elektronika - noviteti u 2021.

 
Simrad NSS evo3S

Novi NSS evo3S višestruko je napredniji u odnosu na prethodne verzije NSS evo. U odnosu na prethodnika karakterizira ga dvostruko brže renderiranje karti, 30% brže podizanje sustava i dvostruko brža tranzicija kod učitavanja stranica.

Simrad NSSevo3S 2
Procesorska snaga dolazi iz iMX8 čipa, zaslon je SolarMax IPS, ugrađen je 1 kW snage CHIRP sonder za pronalaženje ribe, a možete uživati u povezivanju sa svojim telefonom putem aplikacije Simrad. Evo3S također sadrži Simradovo navigacijsko sučelje TripIntel, koje prikazuje trenutne podatke o tijekom plovidbe, kao i podatke prethodnim plovidbama. U ponudi su uređaji veličine zaslona 9“, 12“ i 16“.

Simrad sonar layered

Više informacija i cijene možete pronaći kod domaćih trgovaca Simrad opremom.

 

Raymarine Axiom +

Axiom® + s tjuniranim performansama nova je generacija nagrađivanih Raymarine višenamjenskih zaslona. Kako bi optimizirali brzinu, Axiom+ opremili su snažnim četverojezgrenim procesorom koji pruža vrhunski odziv, pružajući snagu za trenutno iscrtavanje karata, kretanje s AR-om i vrhunski doživljaj pri korištenju RealVision ™ 3D sonara.

Raymarine AXIOM+

Ima nove IPS zaslone veće rezolucije, daju 25 posto više svjetline, a nove palete boja dan / noć nude poboljšanu vidljivost u svim uvjetima osvjetljenja. Axiom + sadrži poznati Raymarine MFD operativni sustav LightHouse 3 OS, najsnažniji sustav današnjice, intuitivan i time vrlo jednostavan za korištenje.
Dodajmo da je Raymarine Axiom+ dobitnik prestižne The British Yachting Awards 2020.

Više informacija i cijene možete pronaći kod domaćih trgovaca Raymarine opremom.

 

Humminbird APEX MFD

Humminbird je predstavio svoju do sada najvišu razinu tehnologije pronalaženja ribe lansiranjem nove APEX serije.

Humminbird APEX 2Sada kombinirajući Humminbirdove sonarne tehnologije i mrežne mogućnosti u full HD-u, APEX pruža poboljšani jasan i detaljan prikaz sonarnih i grafikonskih tehnologija.
Novi zaslon, u veličinama 13", 16" ili 19", omogućuje ribolovcima da vide sonarne i grafičke slike s izvanrednim detaljima.
APEX-ovo Cross Touch sučelje pokreće snažni dualcore procesor koji pruža brzu intuitivnu kontrolu, kao i prilagodbu značajki bilo s dodirnog zaslona ili unosa softverskih tipki.

Više informacija i cijene možete pronaći kod domaćih trgovaca Humminbird opremom.

 

Naitica portal