B&G Nemesis - stvoren za jedriličare!

 

B&G Nemesis Sailing Display

Bilo da ste na regati ili krstarite, Nemesis nudi jedriličarima mogućnost vidjeti podatke o plovidbi kada i kako ih žele vidjeti, bez obzira na uvjete, pružajući intuitivnu vezu između mreže instrumenata i stvarnih događanja.

Vrhunska vidljivost i svestranost
Svijetli IPS SolarMax™ HD zaslon osjetljiv na dodir, sa super širokim kutovima gledanja pruža mogućnost gledanja s polariziranim sunčanim naočalama s bilo kojeg mjesta na brodu. Uz prilagodljive veličine podataka, palete i pozadinsko osvjetljenje, Nemesis nudi optimalnu vidljivost u svim uvjetima.

 

Kompletna prilagodba
All-in-one prilagodljiv zaslon može se montirati i projicirati u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji, a jednostavan za korištenje, drag & drop editor nudi širok izbor grafičkih prikaza mjerenja, SailSteer™, razine spremnika, digitalnih podataka, prikaza IP kamere, histograma i slika.

 

B&G Nemesis Sailing Display

To nautičarima daje slobodu odabrati prikazane podatke, postaviti veličinu i položaj na način na koji žele ili jednostavno mogu birati između unaprijed odabranih postavki B&G prikaza i predložaka. Dodatni automatski moduli omogućuju korisnicima odabrati podatke o plovidbi koje žele prikazati na temelju točke prema kojoj jedre ili određenog tipa: Upwind, Reaching, Downwind ili Pre-start.

 

Integracija i kontrola bez premca
Korištenje komercijalnih komponenti, brojni sati ispitivanja i razvoja od strane nautičara u svim uvjetima, u kombinaciji s najtočnijim podacima o plovidbi dostupnim iz B&G mreže instrumenata, osigurat će korisnicima potpuno povjerenje u Nemesis. Pouzdanost i točnost podataka i prikaza pružaju povjerenje potrebno za donošenje ispravnih odluka. Uz to, zaslonom Nemesis može se upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir ili preko Apple Watcha.

B&G Nemesis Sailing Display Apple Watch

B&G Nemesis dostupan je u 9 i12 inčnoj veličina zaslona.

 

Ključne karakteristike:

  • Može se upravljati putem zaslona osjetljivog na dodir ili s uređaja Apple Watch
  • Predefinirane nadzorne postavke prikaza ili jednostavan Drag&Drop način za prilagođavanje prikaza
  • Širok izbor prikaza digitalnih podataka, uključujući grafičke prikaze raznim mjesrenja, SailSteer, razine spremnika, poglede IP kamere, histograme i slike
  • Automatskog modovi: Upwind, Reaching, Downwind, Pre-start
  • Svijetli, oštri IPS SolarMax HD zaslon osjetljiv na dodir, sa super širokim kutovima gledanja
  • Mogućnost portretne ili pejzažne montaže / prikaza slike
  • Ethernet i / ili NMEA 2000® povezivost

Sasvim sigurno da će B&G Nemesis unutar bilo kojeg sustava u kojem je instaliran, biti ključan čimbenik kako sigurnosti, tako i kontrole i nadzora tijekom plovidbe.

Nautica portal