ProPilot Joystick Control System

ProPilot Marine Engine Propulsion Systems

Sustav ProPilot pogodan je za ugradnju na sve brodove s unutarnjim brodovima s pramčanim potisnicima (ili pramčanim i krmenim potisnicima) i jedrilicama s ugrađenim pramčanim i krmenim potisnicima. Integrirana tipkovnica za upravljanje potisnikom pruža mogućnost izravnog upravljanja potisnicima bez potrebe za zasebnom pločom potisnika.

ProPilot S System Schematic

Manevriranje i pristajanje olakšano je pomoću jednostruke upravljačke tipke, a instalacija je jednostavna jer se ProPilot upravljačka palica može dodati postojećim upravljačkim glavama upravljačkih stanica kratkim CANbus kabelom i povezati s upravljačkim sklopovima potisne stanice priključcima bilo koje marke vrsta pramčanog / krmenog potisnika. Funkcija džojstika prilagođena je (uravnotežena) za svako plovilo pomoću računala jednostavnog za korištenje.

ProPilot Marine Engine Propulsion Systems

ProPilot je pogodan za motorna plovila s unutarnjim pogonom (s jednim ili dva motora) i pramčanim potisnikom (opcionalni i krmenim potisnikom), jedrilice s pramčanim i krmenim potisnicima (kompatibilan s uvlačivim potisnicima) i radi s mehaničkim ili elektronički upravljanim prigušnicama motora, transmisijama i troling ventilima.

Kompatibilan je sa svim vrstama potisnika.

Nautica portal