Raymarine YachtSense - digitalni sustav kontrole

 

Raymarine YachtSense

Raymarineov YachtSense napredni digitalni sustav upravljanja pruža potpunu kontrolu i pregled svih električnih sustava ugrađenih na plovilu. Modularnost YachtSensea znatno će olakšati instalaciju sustava, njegovo održavanje, te otkrivanje kvarova.
Ovaj modularni sustav također omogućava brodograditeljima slobodu dizajniranja i standardiziranja digitalnog upravljanja u cijelom njihovom asortimanu.


Konfiguriranje svakog YachtSense sustava započinje glavnim modulom i modulom napajanja, a zatim se dovršava kombinacijom dodatnih višekanalnih signalnih modula. Ovi pojedinačni moduli povezuju se sa specifičnim vrstama ugrađenih uređaja i sustava - od osvjetljenja, pumpi, vjetrobrana i sustava za zabavu do klima uređaja, generatora i ostalih mehaničkih sustava na brodu.

Raymarine YachtSense componentsIz perspektive skipera nudi jednostavnost upotrebe, a istovremeno je cijeli sustav prilagodljiv i nadogradiv, sadržavajući istovremeno sve aspekte koji se gledaju i kontroliraju putem bilo kojeg višenamjenskog zaslona Raymarine Axiom.
Korisničko sučelje Axiom MFD nudi širok spektar opcija, omogućujući proizvođačima plovila, instalaterima, pa čak i krajnjem korisniku, izradu rješenja za automatizaciju plovila koja odgovaraju njihovim potrebama. Također pružaju potpunu kontrolu nad svim ugrađenim sustavima, uz rad zaslona osjetljivog na dodir s bilo kojeg Axiom MFD-a. Više o Raymarine Axiom možete pročitati u našem tekstu o novitetima u brodskoj elektronici u 2021.

 

Raymarine YachtSense

Glavni modul ima integriranu tipkovnicu za ručno prebacivanje, kao i LCD za dijagnostiku sustava. Svi su moduli smješteni u robusnim vodonepropusnim kućištima IPX6 i podržani su trogodišnjim jamstvom. Dizajniran za iznimnu trajnost, napravljen je za rješavanje svih situacija i problema.

Dodatne informacije možete pronaći na stranicma proizvođača Raymarine ili kod domaćih trgovaca Raymarine sustavima.

Nautica portal