Nova Garmin serija Apollo pojačala namijenjena Fusion audio sustavima

 Garmin Apollo Amps range

Garmin, najveći svjetski proizvođač nautičke elektronike najavljuje Apollo seriju pojačala Fusion Entertainmenta, Garmin brenda. Serija Apollo daje najbolje performanse i najveću snagu za plovila, opremljena je stereo sustavima i Fusion zvučnicima koji omogućuju Fusion Digital Signal Processing (DSP) 2. Dizajnirana ekskluzivno za Fusion nautičke sustave, nova Apollo serija naglašava jasnoću zvuka i umanjuje izobličenje zvuka za vrhunsko iskustvo zabave na brodu.

Zahvaljujući 150 W RMS po kanalu, načinu rada velike snage i smanjenom ukupnom harmoničkom izobličenju (THD), pojačala Apollo serije pružaju jasniji zvuk na vodi i optimiziraju reprodukciju zvuka za svaku pojedinu zonu na brodu. Kako bi zaštitili nautičke zabavne sustave Fusion na brodu, pojačala Apollo serije također sadrže više načina zaštite i zaštitu od paljenja.

S držačima za montažu u kutiji i funkcijom Easy Tune, postupak instalacije i postavljanja nikada nije bio brži i jednostavniji. Korištenje bežične Fusion-Link veze, fino ugađanje i podešavanje složenih audio postavki za nautičke zabavne sustave više ne zahtijeva pomoć audio stručnjaka. Jednostavnim odabirom odgovarajućih DSP audio profila u aplikaciji Fusion-Link, nautičari mogu sinkronizirati i podesiti svoja pojačala Apollo serije za optimiziranu reprodukciju zvuka, izravno sa svog mobilnog uređaja.

Garmin Apollo Amplifiers

Uz prepoznatljiv Fusion True-Marine dizajn i trogodišnje jamstvo, pojačala serije Apollo izrađena su da traju sezonu za sezonom sa zaštitom od morskog okoliša - poput slane magle, vode i UV zraka -zatvorena u glatko, bijelo aluminijsko kućište premazano prahom koje pruža modernu estetiku svakom plovilu. Uz 1-, 4-, 6- i 8- kanalne opcije, Apollo serija također nudi 2-kanalno Apollo zonsko pojačalo za dosezanje i korištenje zona koje se ne pojačavaju na brodu. Pojačalo Apollo zone dostupno je s kompatibilnošću 12V i 24V i odlikuje se kompaktnim dizajnom koji pristaje bilo gdje oko plovila.

Pojačala Apollo serije dostupna su u maloprodajnoj mreži s cijenama od 1.590 kn do 7.125 kn.

Više informaicja na Garminovim web stranicama.

Nautica portal