OLIMPIJADA - očekivanja

Autor pelig, Travanj 30, 2024, 07:58:51 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pelig

Još dva tri mjeseca i evo nam olimpijskih igara. Na prethodne smo odlazili sa vrlo velikim očekivanjima što se tiče jedrenja i veslanja. A naši sportaši su se uglavnom i potrudili da ih i ispune. Jedino je ostala praznina u našoj nacionalnoj klasi Finnu, koja je otišla u povijest, a da nismo osvojili niti jednu medalju.

Na ovoj olimpijadi ja se bojim da će rezultati biti jako mršavi. U jedrenju ćemo doduše imati pet posada, ali niti jedna nije baš suverena u svojoj klasi. Čini mi se da je najbliži Martin Dolenc u zmaju, ali nije niti on u top tri. Tu su još i braća Fantela, ali ni njihovi zadnji rezultati nisu naj, naj. Filip je uspio umiroviti Tončicu u Laseru, ali baš da može do medalje? Elena i Palma jesu odlične, ali ima i boljih.

U veslanju i Sinkovići i Martin i sestre dižu formu ali problem je što konkurenti također dižu, a ne spuštaju.

U kajaku i kanuu ipak još nismo u vrhu.

Sve skupa od naših bio bih sretan da donesu jednu broncu.

Kod naših susjeda i braće Slovenaca stanje je ipak bolje. Toni Vodišek je na svakoj regati prvi ili drugi i bilo bi čudo da ne osvoji medalju. Tina Mrak je promijenila flokista i raste. Kvalitetu sigurno ima. Osim toga Slovenci su kraljevi divljih voda, tako da i tamo mogu očekivati bar jednu medalju.

Sve skupa kod njih bi očekivao dva zlata ili zlato i još dvije medalje.

Zanimalo bi me što drugi forumaši misle?