ostecenje sajle usljed etenja sa podigacem?

Autor baltazar007, Srpanj 27, 2021, 08:14:21 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baltazar007

pozdrav,molio bi pomoc oko procjene ostecenja sajle usljed namotavanja podigaca na rollu...koliko je opasno ...na jednom prikazu je stanje sajle kada sam se popeo,a na drugima gdje izgleda kao ok,sam zakrenuo sajlu u smjeru zatezanja,u lijevo jedno pola kruga..i sjela je na mjesto..95%...vasa procjena stanja i djelovanja?

baltazar007

Strici

Ovo je dio tvoje slike pove?an da bi se bolje moglo vidjeti ima li kakovog ošte?enja. Ja ne vidim nikakvog ošte?enja.  :icon_scratch:
Nakon pravilnog natragzakretanja izgleda dobro i vjerojatno je sve u redu. :icon_scratch:
Ali osobno kakav jesam nikad nebi bio miran, pa bih možda samo skratio sajlu i ponovno zavalcao, ili  pak zamijenio cijelu. :icon_scratch:
Ali ako i kad šta pukne onda se to dešava kao ovdje, uvijek pucaju na ovom mjestu i po?inju ovako:

Meni je prije mnogo godina upravo na tom mjestu puklo leto i to zbog uvijanja, koje nisam primijetio, a ti si primijetio. :thumbsup:
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

pelig

more