OFORMLJENA JE HRVATSKA F18 FLOTA!

Autor skodra, Svibanj 02, 2012, 09:21:48 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

skodra

Dakle, kona?no u Hrvatskoj postoje 3 F18 katamarana, Tiger, Capricorn i Wildcat.
Za prvi maj smo imali prvo službeno okupljanje i to na Kornatima kod Vida. Tiger i Wildcat su doplovili iz Pakoštana, a mi na Cap-u iz Primoštena. Doduše, zaglavili smo s vanjske strane Pišrkere u potpunom ulju, ali zadnjih 6 milja smo se švercali u teglju. To smo nadoknadili sljede?ih dana kad smo trenirali na najljepšem dje?jem igralištu na svijetu! 10-18 cv potpunog flata... bez rije?i. Konan?no da tog ima i kod nas, bilo je stvarno spektakularno, a i za vidjet s obzirom na reakcije baraka pored kojih smo "letili". Top speed nije bio neki, oko 18, o?ekivali smo probiti 21cv ali o?ito da nejde na vjetru ispod 20cv, barem nama :-)
Nakon par dana ludog jedrenja jucer smo se vratili u Pakoštane gdje se sljede?i vikend održava prva ovosezonska regata katamarana, o?ekuje se oko 15-ak brodova. Prognoza za sad nije bajna, ali to ništa ne zna?i..

Vodan

Odlicno! Svaka cast na trudu oko katamarana i sretno u dizanju sportskog jedrenja na katamaranima na visi nivo na Jadranu!
Kakav je odnos u brzini posada tih triju katamarana bio kroz vikend? Sretno na regati ;)

Keb

Lijepo je to, ali nikad necete bit jaci od sljukka  anim32
Z
G
B
!

skodra

Sva 3 su otprilike tu negdje, ovisi o utreniranosti posade, ali cap i wildcat osjetno bolje idu u orcu dok radi plitkog spi-a jako tesko nalazimo kut u krmu s dobrom brzinom i tu puno gubimo...

pcupic

Poštovani

Zainteresiran sam za kupnju F18, ako mi netko moze dati neke smjernice na kojoj web stranici traziti za kupiti polovni F18.

LP

skodra

Ima tona toga, javi se na pp ako si ozbiljan za nabavku. Lp,

skodra

Ovu sezonu završili smo i s 4. F18 kod nas, de?ki su sudjelovali i na zadnje dvije regate sezone (Šimuni i Primošten). Za sljede?u sezonu u najavi je i 5. F18 iako nešto starijeg godišta (?itaj:mnogo povoljniji:-)
:hello2:

more

dazupa

Hej skodra, bio si uporan da ne uzmem 16 icu. Poslušao sam te i ne žalim.  :icon_salut: Jedva ?ekam po?etak sezone. Super ak ?e se F18 obitelj pove?ati.

Ciao

skodra

Kroz dva tjedna dolazi nam još jedan F18 iz Engleske!!!  :blob7:  Za prvu regatu u svibnju (Pakoštane) najavljeni su i susjedi Huni, potvr?en je i dolazak Nacre 20 Carbon :-)
U svakom slu?aju muy interesanto! :D :hello2: