Kupnja polovnog camca od stakloplastike

Autor Mato96, Prosinac 12, 2019, 12:05:36 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mato96

Pozdrav ekipa, zanima me savijet iz ustiju ljudi sa iskustvom prema stakloplastici, imam u ponudi jedan gliser americke proizvodnje u okej stanju... nista sta ja mislim da se ne bi dalo sloziti... mislim :violent1: ...sta se tice mehanike to me ne muco jer sam te struke, muci me dio plastike, gliser stoji jedno 6-7 godina sigurno ako ne i dulje na suncu samo je unutrasnjost pod ceradom... nacuo sam price da bjezim od toga iako je cijena primamljiva da stakloplastika nakon tolikog przenja na suncu je sada vise staklo nego plastika te da iako ga uredim ako negdje imalo trknem da ce sve popucati e sada me zanima misljenje strucnjaka  :hello2:

pelig

Ja ti baš nisam stru?njak, ali kao seljak si razmišljam, zar svi oni brodovi koji su u moru nisu tako?er cijelu godinu izloženi suncu?


estan

Ukoliko je konstrukcija dovoljno jaka, tj, laminat debel koliko treba biti, a gelcoat u koliko toliko pristojnom stanju, ne bi mu trebalo škoditi. Dapa?e, biti ?e manje vlage u laminatu, što je dobro. A, kako Pelig re?e, zar i brodovi u moru nisu cijelu godinu izloženi suncu, pa još ako su tamne boje?