zelena spilja, ravnik

Autor Neven, Siječanj 22, 2010, 03:30:33 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Neven

Evo da pokrenem jednu temu koja me sve više smeta. Naime, radim kao skiper vec 10ak godina i jedno od mjesta gdje vodim svoje goste na snorkling je Zelena spilja. Splija je fenomenalna za ronjenje prijepodne jer se kroz pukotinu na vrhu spilje probija sunce i taj snop svjetla magi?no djeluje pod morem.  Oduševe se, naravno, ali iza?u nagutani dima od lokalnih i ne samo lokalnih ?amaca koji unutar spilje uopce ne gase motore. Ne samo to, u posljednje vrijeme ih je toliko da ni meni više nije svejedno ulaziti sa maskom da neko od njih ne naleti na mene a kamoli poslati goste na ronjenje.  Sli?na stvar doga?a se i u  Medvi?oj spilji na Biševu.   

Imali ste, pretopstavljam, sli?nih iskustava?

Dario

jel mi mozete reci sto je "snorkling"?

ja sam bio na bisevu i to je katastrofa kao sta ste i sami naveli, barem po mojem misljenju

GRINGO_ZD

"na disalicu"
ronjenje s maskom i disalicom, plivaš po površini i promatraš podmorje.
Leo

marjan

Eventum

ah, sve dok se ne uvede kontrola i naplata bit ?e tako... uostalom kao i svugdje :(

Vo?a svih gusara

.
Zelenoj špilji je  vojska na svodu probila rupu kako bi dim od motora mogao izlaziti, i kako bi bilo svjetlosti. Služila je za zasjedu, davno je to bilo. Sad ako zelis uzivati u miru do?i u mjesecu maju.

marjan

Citat: Vo?a svih gusara  u Ožujak 05, 2010, 08:56:32 POSLIJEPODNE
.
Zelenoj špilji je  vojska na svodu probila rupu kako bi dim od motora mogao izlaziti, i kako bi bilo svjetlosti. Služila je za zasjedu, davno je to bilo. Sad ako zelis uzivati u miru do?i u mjesecu maju.

Nisam zna da otvor nije djelo prirode!?