Ispustanje crnog tanka na sidristu

Autor Dario, Siječanj 28, 2009, 04:41:50 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ana

Part of me is angry, part of me is proud...the rest of me is drunk!
....

Quarnery

Ma ja se tako i ponašam jer  to obavljam s krme kao svaki pravi morski ?ovik. happy0034 :angel02

Ana

Part of me is angry, part of me is proud...the rest of me is drunk!
....

grancipor

A mogu i cure pustiti vodu preko bande ili na krmi stoje?ki.  anim35 Stvar funkcionira kako mi kažu.  happy0034

NOW WOMEN can pee standing up! write ur name in snow!
Current mood:  distraught
Category: Romance and Relationships
News- NOW WOMEN can pee standing up! write ur name in snow! A revolutionary new product(glorified funnel) allows women to pee standing up. never squat again! Pee over the side of a boat!!!! and the holy grail of piss antics--write your name in the snow!~~~ I could see this as useful in nasty public restrooms. Now i see a downside as after you finish you have this urine soaked rubber gasket to deal with. Plus squatting has advantages it doesn't soak your entire lady business in a funnel of piss... a squat seems like a simpler clean up with all those folds and flaps going on down there than a piss funnel to me which would have to have splashback. I'm not going to give you a direct link to this product because i don't want to see ladies standing up to pee. I know thats selfish of me. There is almost something cute about a gal running off to squatt behind a bush. Now i imagine the gal just turns around, drops trow and pees . call me old fashion i don't want to see this! Then its like she has this piss funnel in her hand, thats just too much to imagine. After seeing this all i could think about is she has piss on her hands and there is piss in her purse, although contained in some piss wrapper. A squat, a klenex, whats so terribly wrong with that! I can't help but imagine dikes going out of their way to shock me by pissing this way, i might actually puke if a butch does this.
Ne treba mi Google. Moja žena zna sve!

Quarnery

Kad se prvi put popišam ( naravno uz osmjeh i objašnjenje kako time damama olakšavamo održavanje ?isto?e u plovilu) malo razmišljaju . zatim dasme same natjeraju svoje muževe na takav ?in.. Muškarce to valjda vra?a u onaj iskon( pišanje po rosnoj travi itd)pa im se to dopadne . Problem riješen. Sad je led probijen i o nuždi se ve? slobodnije razgovara. Tad damama pripomenem kako je dobro papir, kojim se brišu nakon što odžubore svoje, bace u najlon ve?icu umjesto u WC. Ma nema problema za goste ako se pravilno pristupi problemu i to pretvori i zabavu.

Quarnery

Ma zamisli damu, naoružanu  s tim ?udom u taicama, kako ide prema krmi da bi žuborila??! confuse0006 ch4 >:D

grancipor

Citat: Quarnery  u Veljača 10, 2010, 08:55:25 PRIJEPODNE
Ma zamisli damu, naoružanu  s tim ?udom u taicama, kako ide prema krmi da bi žuborila??! confuse0006 ch4 >:D
Zamisli tek kad se najdu dvi tri dame pa koja ?e dalje...lom...   anim19 guog98 
Ne treba mi Google. Moja žena zna sve!

Quarnery

Lom  Lomovaaa!!! gigzu89
Onda se sve pretvara u modnu pistu!!! hio4 gogho8
Samo gledaš kojoj bolje stoji!!! hio4
Važno je samo da ga ne okrene naopako!?

marjan

Napravio sam "sindikalno" jedrenje sa de?kima i curama iz posla. Malo miješano ali ne po parovima, da ne bu zbrke. I prvi dan svi se malo ustrucavamo i neko mora otvoriti sezonu pišanja preko krova. Najprije šok ali odmah nakon toga je atmosfera  malo relaksiranija. Kao skiper drugi dan demonstriram kako se rade "velike" stvari iz spojlera u vožnji. Opet šok ali ne za dugo. Tre?i dan te?aj za cijelu posadu kako se rade neke stvari u vodi na divljem sidrištu, gdje smo sami.... I da ne duljim, nakon sedam dana svi su stari pomorci, kako kaže Quarnery i brodski WC ?ist ko suza.

zoran-zg

Citat: marjan  u Veljača 10, 2010, 08:48:57 POSLIJEPODNE
Napravio sam "sindikalno" jedrenje sa de?kima i curama iz posla. Malo miješano ali ne po parovima, da ne bu zbrke. I prvi dan svi se malo ustrucavamo i neko mora otvoriti sezonu pišanja preko krova. Najprije šok ali odmah nakon toga je atmosfera  malo relaksiranija. Kao skiper drugi dan demonstriram kako se rade "velike" stvari iz spojlera u vožnji. Opet šok ali ne za dugo. Tre?i dan te?aj za cijelu posadu kako se rade neke stvari u vodi na divljem sidrištu, gdje smo sami.... I da ne duljim, nakon sedam dana svi su stari pomorci, kako kaže Quarnery i brodski WC ?ist ko suza.

pravi morski vuk  anim59