Najbolji unutrašnji motor

Autor Dario, Prosinac 27, 2008, 02:05:05 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Strici

Umro je, pokoj mu duši. Umro je jedan od najboljih meštri za te motore. Takav je motor sredio za ni dva tjedna, i opiturao, pa su bili ko novi. Jozo Ercegovi?. zvan Mercedes :-[
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

megapoma

Pozdrav svima , planiram zamijeniti Torpedo 18/24 u svojoj brodici Narav (Greben Vela luka). Zanima me koji motor bi od ovih koji su na našem tržištu pasao, a da ne moram puno "kopati " po brodu oko adaptacije nosa?a motora i osovine .Volio bi da bude što jednostavnije ... :icon_thumright:
Lijepi pozdrav  :hello2:

dmeter

Citat: megapoma  u Srpanj 13, 2021, 12:40:07 POSLIJEPODNE
Pozdrav svima , planiram zamijeniti Torpedo 18/24 u svojoj brodici Narav (Greben Vela luka). Zanima me koji motor bi od ovih koji su na našem tržištu pasao, a da ne moram puno "kopati " po brodu oko adaptacije nosa?a motora i osovine .Volio bi da bude što jednostavnije ... :icon_thumright:
Lijepi pozdrav  :hello2:
Torpedo 18/24
https://www.burzanautike.com/hr/mali_oglas/prodajem-torpedo_18_ks/35810

megapoma

Da li to zna?i da se ni jedan drugi ne može pripasati? Sadašnji Torpedo mijenjam ne zato što je neispravan , ve? zato što imam 60 godina i nisam više spretan kao prije , pa mi treba motor sa jednoru?nom komandom.