U doba korone

Autor Damir s, Svibanj 07, 2020, 08:57:37 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dmeter

Citat: Damir s  u Svibanj 17, 2020, 06:54:28 POSLIJEPODNE

A ako si ti ovo na slici,hm viruj mi nema ti jos puno dana aktivnog života. sredi travnjak oko bazena i uživaj dok možeš.

Damir s

Jesam moj dmetre to sam ti ja ja se ne skrivam da me drugi ne mogu prepoznati u javnosti. Mislim da bi ti bilo puno pametnije da vodis brigu o svome zdravlju i some grobnom mjestu  :violent1: a ne o mojemu  :laughing7:. Ja ti uzivam stvarajuci nesto  vrijedno i sretan sam kada su drugi sretni  :sunny:bPa sto ne ides pomoci doturu koji je u go....ma do grla ako si mu prijatelj nego se petljas tamo gdje ti nije mjesto. Nego ja sam ti u 66 godini i osjecam se ko deckic od 20. Evo sada mi je Pero nasao poslic u Dubaiu za par stotina hiljada â,¬ il $$  ali se neckamo ici  jer mi lova ne treba.

Ti si jedna velika budala dmetar,  ovo na slikama nije moja kuca niti bazen i vrtna kucica  nego to ti je kuca nasega kumceta a mi ti to sve radimo besplatno i iz gusta pomazemo njima u doba korone kada i ovako ne mozemo na Luckya ni u Hr. Za tvoju informaciju teren je cca 900m² a taj kako kazes zatvor u tom okruzju je cca 500 000â,¬ :violent1:

Nego sto ti je dotur bio spustio za tvoga Laguna (umro sam od smjeha)  :BangHead:
Meti smece ispred svojih vrata a ne ispred tudjih
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

dmeter

Citat: Damir s  u Kolovoz 19, 2020, 08:47:38 POSLIJEPODNE
Jesam moj dmetre to sam ti ja ja se ne skrivam da me drugi ne mogu prepoznati u javnosti. Mislim da bi ti bilo puno pametnije da vodis brigu o svome zdravlju i some grobnom mjestu   Nego ja sam ti u 66 godini i osjecam se ko deckic od 20.
imam ti ja grobnica 3 komada i jednu nikad korištenu za 6 osoba,a na slici izgledaš ko 86 godina

Damir s

Znaci spremas se :icon_scratch: Ma slici si ko maneken za Biafru (gladne)

Koji si ti ?????? a i vidim te za timunom :laughing7:
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo

Damir s

Otišo Dmetar doktoru i kaže:
- "Doktore imam strašan problem, u zadnje vrijeme me niko ne shvata ozbiljno!"
Kaže doktor:
- "Ma daj..." :blob7: :thumbsup:

more

Vrijeme je odmora!

Maestral

I ja bi odmarao u takvome društvu ...

more

Citat: Maestral  u Kolovoz 20, 2020, 11:13:59 POSLIJEPODNE
I ja bi odmarao u takvome društvu ...

Romantika po zagorski
Štef kona?no nagovori curu da sjedne u njegov auto i da odu na izlet u Trakoš?an.
Kad su stigli, oduševljeni prirodom i dvorcem, uhvati Štef curu za ruke i pogleda je duboko u o?i.
Djevojka je zadrhtala u radosnom iš?ekivanju, pocrvenjela od dragosti, a srce joj stade lupati ....
Štef prošap?e:
- Ni mi lahke, ali sad te moram nekaj pitati....!
Djevojka ?e hitro sva u iš?ekivanju: - Neka ti ne bude neugodno, slobodno pitaj.
I .... Štef je upita: - Buš dala kaj za benzin?!!

Ipak postoji neka veza ovog vica i tvoje želje.