Tako se NE radi!!

Autor alex, Kolovoz 23, 2019, 12:36:18 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Damir s

Ajde ALEX (sada radoznalec jer radis sa iste adrese) ne izigravaj budalu napisi nesto posteno :BangHead: Nisi se pohvalio jesi li prodao brod  :toothy4:

Imam ti jos puno viceva o Slovencima koje mi je poslao tvoj sunarodnjak ,pa ces opet kukati Maloj od portala :laughing7:
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

Strici

Ako je to taj ponovo na drugo ime prijavljen, prije nekog vremena kad je s "visoka" savjetovao da kupim monitor ne u Lidlu, pogledao sam postove koje je dotada pisao, i tek tada shvatio od kuda je.
Gotovo sve njegove diskusije na forumu su kritike (to koliko se sje?am, jer je prošlo oko 3/4 godine) na našem Jadranu. Ne i neopravdane, ali ?ini mi se ama ni jednu pohvalu, nego samo sve negativno.
Rekoh vjerujem i znam da nije izmišljao, nažalost je tako. Ali samo navoditi negativnosti ukazuje na prgavi karakter, a to ?e se tek nakon ovog mog teksta ponovo vidjeti, nažalost što sam podosta osjetio kod njegovih sunarodnjaka. Šteta jer su to pametni i marljivi ljudi, (govorim o muškima), ali eto uvijek zapnu za oko oni koji su tih karakteristika kao ovaj, a ta se manjina uvijek istakne, mislim primje?uje u odnosu na normalnu ve?inu.
I opet da ponovim; nikako ne?u re?i da on u mnogome nema pravo, ali je prgav i neugodan tip.
To ako je taj kojeg Damir spominje, a izgleda da je.
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

Damir s

Evo malo nezgoda sa jedrilicama, moglo je zavrsiti i drugacije ali nije :laughing7:

https://www.youtube.com/watch?v=-mfDRRBk_XM
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo

Damir s

Damir s

Kada sve krene napopako  :BangHead: