Rjesavanje otpada s broda

Autor traktor, Veljača 18, 2010, 11:25:06 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

grancipor

Od ove godine sva plovila prilikom uplovljavanja u luku pla?ati ?e naknadu za zbrinjavanje škovaca i to u vidu "poreza".  happy0034
Svi, bez obzira!  happy0034  ani42
Ne treba mi Google. Moja žena zna sve!

zoran-zg

Biorazgradiv u more,sve ostalo u marini u sme?e,prošle godine dobio slom živaca na Visu radi tri pune vre?e povratne ambalaže,prepješa?io nadobudno nekih 7 km da bi mi u du?anu rekli da oni otkupljuju ambalažu dvokratno,kad sam digao paniku i zaprijetio odmah su ju otkupili,ali hebeš novce naspram zdrave prirode,to je moj moto.

GRINGO_ZD

Gle Vragec ono sto sam naveo kao primjer nije ni masovno ni neorganizirano ni jeftino.
Pogotovo ona prica s potopljenim brodom, to toliko kosta da je svim zapadnim zemljama najjeftinije platiti da se olupina odveze ili otegli negdje u indiju i tamo je onda rezuckaju i usput uzivaju u svom ljekovitom smecu koje je unutar takve kompleksne konstrukcije. za onakvo "ekolosko" potapanej olupinu treba ocistiti od svega.
Leo

PS ne spominji velebit, ili bolje odi jednom na Veliko rujno iznad Starigrada (nazalost mozes i autom sada) pa ces vidjeti ljepotu odlagalista na brdu. Nezaboravan dozivljaj dok stojis na prirodnom vidikovcu i gledas s jedne strane velebit a s druge kanal i pag a oko tebe veselo leprsaju raznorazne vrecice.

Quarnery

The Great Pacific Garbage Patch - Good Morning America
Na ovoj adresi  je snimak one neznanstvene fantastike.
Usput  i fotka samo jedna od žrtava.

Groff

Citat: traktor  u Veljača 18, 2010, 08:16:32 POSLIJEPODNE
Groff smanji emocije, jer kako bis samo pocrvenio da ja tvrdim da ti zagadjujes kopno( sto je isto jedna floskula)
Ne brini brigu za moje emocije i oprosti mi ?a ne zaga?ujen more a kopno da, ?a ?eš, takov san. part0011

marjan

Citat: Groff  u Veljača 18, 2010, 07:02:22 POSLIJEPODNE
Osobno, u more bacan samo otpatke od hrane a sve ostalo nosin nazad na kopno.
Zato - ne zaga?ujte more !!! anim43 ch22 fight4

To?no isto radim ja. Plasti?ne vre?e za otpad su dio standardnih nabava prije odlaska na more.

Quarnery

Gospodine traktor!
Rije? Quarnery postoji vjerojatno prije nego ste uop?e saznali što zna?e slova ''Q'' i ''Y''.Do sad je u zemlji i svijetu bila cijenjena i poštovana, barem što se ti?e moje malenkosti i mog truda u nastojanju da Quarnery prezentiram svijetu.
O kulturi opho?enja i ''debilima'' te ''debilovim nagradama'',pa ako želite i o osobama koje eventualno takove nagrade izmišljaju i dodjeljuju pa i zaslužuju, nebih trošio ovaj cijenjeni prostor.
Vaš nivo komunikacije i epiteti koje olako dodjeljujete ?lanovima foruma nije primjeren.
Osnove opho?enja  ne dozvoljavaju mi  da vam odgovaram istim rije?nikom  a vidim da nekakve osnove kulturna ponašanje NE poznajete.
Bit ?u slobodan prekinuti daljnji razgovor na ovu temu da nebih isprovocirao i neke teže rije?i iz vašeg, kako vidim i ina?e bogatog rije?nika. anim32

Tin

Sve je zavjera... :)

Biraj naslov koji hoces....

Dario

traktor, ljude si pitao za misljenje i zato molim bez pridjeva razno raznih kad ti kazu svoje misljenje inace  agfweg

Dario

ma sve je to u redu i nitko Vama ne brani da pisete samo bez vrije?anja

to sta su nekome argumenti, vama mozda nisu..netko ce mislti da je plasticini prsten potponuo u mulj a, kako vidimo sa slike, na njega je naletila kornjaca koja je sada deformirana za cijeli zivot