0011 Porer (svjetionik)

Autor level gaga, Svibanj 24, 2013, 10:46:47 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

level gaga

0011
Istra: Brod na moru, a sidro mu je ?i?arija

jazavac

Za dvadeset godina, biti ?eš više razo?aran s onim što nisi napravio od onoga što jesi napravio. Zato otpusti konope. Isplovi iz sigurne luke. Uhvati vjetar u svoja jedra. Istražuj. Sanjaj. Otkrivaj.â€" MARK TWAIN

level gaga

Dali bi to trebalo ovako izgledati nakon što moderator poredi ovo prije?
(Neznam kako su mi prošle dvije iste fotke no sada ih nemogu skinuti,ako moderator može skinuti jednu bilo bi OK)

level gaga

Jazavac,što dalje otkrivati ili ne?  :thumbsup:
Ovo je bilo brzoooo! Nisam baš kapija Malu. :dontknow:

paagus

Citat: level gaga  u Svibanj 24, 2013, 10:56:04 POSLIJEPODNE
Dali bi to trebalo ovako izgledati nakon što moderator poredi ovo prije?
. . .
Tako nekako. Sad kad ti je Jazavac dao to?an odgovor (ako je to?an !?  :toothy4:) možeš promijeniti subject u "0011 - svjetionik Porer" ili tako nekako.

PS: volim optimizam, ovako sa ?etveroznamenkastim brojem imamo fore za 9999 zagonetki   :angel4:
Paagus

Mala od portala

Evo, Paagus je sve objasnio. Ako je Jazavac pogodio sliku, Level u naslovu teme treba samo dodati naziv slike uz broj. To?no onako kako je napisao Pagus.

Tijekom sutrašnjeg dana ?emo riješiti i rasporediti sve prijašnje slike.
?ovjek mora napraviti ono što ?ovjek mora napraviti.  Žena mora napraviti ono što on ne može. (Rhonda Hansome)

level gaga

Strici

A ovo? Luka je još tamo. Za brod neznam dal još plovi? U koju to luku uplovljava? :angel9:

Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!

dmeter

Citat: Strici  u Kolovoz 25, 2015, 08:36:38 POSLIJEPODNE
A ovo? Luka je još tamo. Za brod neznam dal još plovi? U koju to luku uplovljava? :angel9:

je li ovo Brbinj ali ovo je davno slikano

Strici

Dmetre, je Bribinj, bravo, odavo naravno. Nego sam ja postavio greškom gdje nisam htio, pa te molim (isto i Pagusa) da sve ponovno napišete u topi? "gdje i odakle je fotografirano. :crybaby2:
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!