down wind jedra

Autor dmeter, Lipanj 03, 2016, 06:17:29 PRIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dmeter

Dobija ponudu za
parasail
ISTEC Parasailor 105 ² m²
including compression bag
including easy snuffer
price: 6.235,60 â,¬ incl. VAT
price: 5.240,00 â,¬ without VAT
delivery time, about. 9 weeks
rig data: i = 13,26 m, j = 4,48 m
Malo mi se ?ini premalo.Možda za drugi pomo?ni downwind jedro

radialni

New
CATEGORY   Spinnakers
RANGE   40' 1" - 45'
KEY   4108
LUFF   41'8"
LEECH   38'9"
FOOT   21'0"
CLOTH_WEIGHT   1.5 or .75 oz
LUFF_TYPE   Tape
SAILMAKER   Atlantic Sail Traders

NOTE   STANDARD PRODUCTION Cruising Spinnaker or Symetrical, Radial Head, Web reinforced rings, Turtle Bag included, Your Choice up to 3 colors, UPGRADE CUSTOM DIMENSION POLYANT - $1,696 for 1.5 oz OR $1,835 for .75 oz, FOR TRI-RADIAL OR STAR CUT $1,952 for 1.5 oz OR $2,114 for .75 oz, Allow 4 weeks for construction, MUST CONFIRM ALL MEASUREMENTS
PRICE   $1,395
TYPE   STDRadial

ili malo ve?i polovni
Spinnakers
KEY   4550
LUFF   46ft 5inch
LEECH   42ft
FOOT   25 ft 6in
CLOTH_WEIGHT   1.6oz
LUFF_TYPE   TAPE
SAILMAKER   scott Sails
BOAT   Beneteau 39
STOCK_#   21085
BIN_#   Bc Corner
CONDITION   good +
NOTE   Nice Cruising Spinnaker, Tri-Radial design, w/sheets & w/dousing sock pix available
PRICE   $1750 offer

Damir s

Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo
Ako želiš izbje?i kritiku ne radi ništa, ne govori  (Aristotel)

dmeter

Citat: Damir s  u Lipanj 03, 2016, 08:01:24 PRIJEPODNE
Probaj ove traziti za cijenu.

http://www.fareastsails.com/
nije mi o glavu odmah uzeti spinaker i tako su mi ukrali tangun sa broda.Ina?e to je je jedna od stvari za pripremu solo jedrenje oko svijeta bez stajanja za hendikepirane ako doktori odobre jer imam još jednu operaciju u 2 mjesec 2017 ako zdravlje bude dozvoljavalo operaciju.
Prekju?er bija kod doktora. sa mojom dijagnozom samo 5 od 100 ljudi preživi ovoliko koliko sam ja a samo 1 od 100 10 godina. Diš bolje smrti nego pod jedrima.Ina?e doktori ima teoriju da pošto sam dobija i MRSA se aktivirao neki gen koji je branio organizam i sam zgazija i ostatke raka.

hidrotherapy

Za solo jedrenje je parasailor puno lakši za rukovanje od klasi?nog spinakera, ali je ova cijena poprili?no visoka.

dmeter

Citat: hidrotherapy  u Lipanj 03, 2016, 12:41:01 POSLIJEPODNE
Za solo jedrenje je parasailor puno lakši za rukovanje od klasi?nog spinakera, ali je ova cijena poprili?no visoka.
i meni se ?ini preskupo,preko svake mjere.
Je li postoji koji sli?an spinaker parasailoru

Damir s

Pitaj one sto sam ti dao adresu mozda ti naprave za pola  cijene.
Bolje da me mrze nego sazaljevaju jer kad me mrze meni je dobro a kad me sazaljevaju ja sam nastradao  (Damir S)
Ako se dobro zabavite, imat ?ete dobro sje?anje. Ali, ako prolazite kroz teške trenutke, na kraju dobivate iskustvo

dmeter

Damir s

Damir s

Vidio sam taj filmic to ti je normalno kad iznad kruha trazis pogacu. Hoces ici brze i brze, dobro su prosli vratili su se a koliko ih tako ostane bez jarbola a onda kad on puca nosi sve sa sobom sto naidje i kad padne u  more sa strane broda moras imati cvikcange za betonsko zeljezo da sajle posjeces, ali uglavno kada se to dogodi vani je fortunal a ti moras odluciti sto i kako najbolje napraviti . Kada je sve izracunato matematicki da je sto lakse ina granici izdrzljivosti onda se svasta dogadja. Ovdje kod nas na sjeveru cesto se dogadja da se nesto divlje dogodi pogotovo kada jedris sam. Pred par dana jednome u Engleskoj da ne povjerujes jedro se omotalo oko timuna pa su ga morali spasavati da ga ne odnese na grote? A svako toliko se dogodi danekome  polomi jarbol jer ne skrate jedro na vrijeme a poslje je kasno.

dmeter

sino? imao nesre?u na olujnom jugu,eksplodirala mi genova,to jest izvukao se konop iz roll Furlexa 200 .znao sam da mi je konop sumnjiv i mislija sam ga promjeniti.zašto ko?nicu nisam stavio ne znam ni sam.ja sam kriv.dobro nisam i jarbol slomija.
Izgubija sam novu genovu,srednje svitlo na jarbolu.
Pošto je genova nova sutra je pokušavam skiniti,popucala je na šavovima i uništena je sunbrella uv zaštita. po ciloj dužini.Ruke sam izgorija od konopa. i to je to.
Jugo nikad tako jako nisam doživija,
Roll genova nije za oluje.Ako želim oko svita solo non-stop morat ?u to sve druga?ije organizirat.