Osvježeni Nautica portal

Autor Mali od portala, Prosinac 20, 2020, 09:07:05 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mali od portala

Dragi forumaši,
zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da je nadogradnja portala završena, izgled je osvježen i dodane su odre?ene funkcionalnosti. Naravno, ovo je tek po?etak ve?ih promjena, ali za sada mislimo da je dovoljno.
Dodano je i nekoliko novih rubrika, poput klupskih vijesti, fotografije mjeseca...

Ve? sada možete prona?i dosta novih vijesti kojih ?e u nadolaze?em periodu biti još i više, truditi ?emo se pokrivati sve segmente nauti?ke industrije. Sukladno navodu ispod naziva portala zaista nam je cilj da Portal ponovno postane centralno, virtualno, mjesto okupljanja nauti?ara.

Uvode?i nove rubrike cilj nam je bio jednu stranicu portala, ali i foruma, posvetiti našim jedrili?arskim klubovima te im pružiti mjesto na kojemu mogu, poput zidnih novina, objavljivati sve novosti vezane uz njihov rad. Od poziva na regate, obavijesti o školama jedrenja za djecu i odrasle do obavijesti o promjenama u njihovu funkcioniranju ili klupskom vodstvu.

Rubriku Fotografija mjeseca pokrenuli smo s ciljem objavljivanja najboljih i najzanimljivijih fotografija s morskom tematikom, stoga vas i ovim putem pozivamo da nam šaljete svoje fotografije.
Ideja je da koncem 2021. skupimo 12 fotografija koje ?e biti dovoljno dobre da  ih uvrstimo na zidni kalendar Nautica portala.

Tako?er, ukoliko me?u vama ima onih koji bi željeli sadržaju na portalu doprinijeti svojim tekstovima i fotografijama, da mi se jave putem PP ili na mail info@nautica-portal.com.

Ideja je raznih, planiramo otvoriti rubrike Slana knjiga mjeseca, gdje bismo svaki mjesec predstavili neku knjigu mjeseca sa slanom, morskom, tematikom...  Želja je pokrenuti i rubriku Slana kuhinja, s receptima koje koristimo za pripremu harane, kako na ?itama, tako i u uzmorskom okruženju.

Ukoliko se vidite u nekoj o tih ili postoje?ih tema svakako vas pozivam da nam se javite!

Na koncu, moram pozvati sve vas koji ste poslovno vezani uz more i nautiku ili mislite da ono što proizvodite ili prodajete, ima publiku me?u posjetiteljima Nautica portala, da svoje proizvode i usluge oglasite na Nautica portalu. Pružiti ?emo vam izuzetno povoljne uvjete oglašavanja, a vi ?ete pomo?i nastavku misije i Nautica portala i ovoga foruma.
Svi zainteresirani mogu se javiti na marketing@nautica-portal.com!