Nevinost

Autor kreso, Veljača 04, 2010, 02:52:57 POSLIJEPODNE

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Quarnery

Kad smo ve? kod prava na mišljenje i one?iš?enju foruma!!?? confuse0

Citat: Strici  u Veljača 04, 2010, 10:51:41 POSLIJEPODNE
Sam sam prestao tako pisati, jer se previše seronja, a sigurno zato jer su baš oni me?u takvima koji uništavaju, javlja a ne?e i ne žele shvatiti gdje smo i gdje ?emo tek biti.

Obi?no se zapo?inje s ovakvim ''krasnim'' epitetima a završi na spominjanju familije.

Tin

Nemojte se ljuditi gospodo, ali s moje tocke gledista barem nekoliko clanova foruma nimalo ne bira rijeci kojima izrazava svoje misljenje i vrlo cesto to zvuci grubo, uvredljivo makar mozda ne misle nista lose i iz toga nastaju sukobi - potpuno nepotrebno. Uzmite u obzir da u pisanoj komunikaciji kada ne vidite sugovornika jako tesko je procitati ironiju, zafrkanciju i sl. ako ona nije ocito izrazena.

marjan

Tin potpuno se slažem sa tobom. Nautica portal bi morao biti kvalitetniji od nekih drugih i po kulturi rije?i, poštivanju mišljenja drugih ucesnika  pa i u tome, da nema nacionalni naboj. Vecina ucesnika se toga drži a nadam se da cemo time mjenjati i par onih koji povremeno istrcavaju.

Strici

Citat: Tin  u Veljača 05, 2010, 01:35:46 POSLIJEPODNE
Nemojte se ljuditi gospodo, ali s moje tocke gledista barem nekoliko clanova foruma nimalo ne bira rijeci kojima izrazava svoje misljenje i vrlo cesto to zvuci grubo, uvredljivo makar mozda ne misle nista lose i iz toga nastaju sukobi - potpuno nepotrebno. Uzmite u obzir da u pisanoj komunikaciji kada ne vidite sugovornika jako tesko je procitati ironiju, zafrkanciju i sl. ako ona nije ocito izrazena.

Šta se mene ti?e, podebljano odgovara, a izraze, koji meni stvarno nisu svojstveni nau?io sam na našim TV medijima, a napisao provociran reakcijom. Šteta što Krešo nije više aktivan na forumu, ali se nadam da je ostao aktivan svojim uvjerenjima :icon_scratch:
Ne optere?ujte se previše akumulatorima! Permanent magneti i superkondenzatori su budu?nost !!!