Zagrebački sajam nautike 2014.: Ploviti, otkrivati, živjeti...

images


Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održat će se od 19. do 23. veljače 2014. u paviljonima Zagrebačkog velesajma

images Tradicionalni Zagrebački nautički sajam održat će se od 19. do 23. veljače 2014. u paviljonima Zagrebačkog velesajma, a u svom 23. izdanju izložit će brodove renomiranih proizvođača, zatim bogatu ponudu brodskih motora, opreme za ronjenje, ribolov i jedrenje, te nautičke odjeće i obuće, što tu priredbu redovito čini dobro posjećenom, kao i poslovno najuspješnijim nautičkim sajmom u regiji.

Kao nezaobilazno mjesto okupljanja najpoznatijih svjetskih proizvođača plovila, ali i domaćih brodograditelja, zagrebački nautički sajam dugogodišnji je član IFBSO, međunarodnog udruženja najvažnijih svjetskih organizatora nautičkih sajmova. Sajam prati slogan „Ploviti, otkrivati, živjeti“, a hrvatskim malim brodograditeljima nude se posebne pogodnosti kako bi posjetitelji u sajamskim paviljonima mogli vidjeti ono najzanimljivije iz njihovih škverova. Gotovo svi domaći brodograditelji koji uspješno opstaju na tržištu spremaju svoje nove modele koje će predstaviti nautičkoj publici u Zagrebu.

imagesZagrebački sajam nautike pratit će i mnogobrojni stručni skupovi u organizaciji udruga malih brodograditelja, a bit će tu i bazen u kojem će ronioci iz Hrvatske i inozemstva demonstrirati svoje umijeće i još mnogo atraktivnih sadržaja zbog kojih se isplati biti na ovom sajmu.

U istom terminu na Zagrebačkom velesajmu održat će se i INGA – međunarodni sajam hrane i pića, te HOTEL & GASTROTEH – međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa.

Više na: www.zv.hr