Nastavljamo pratiti izgradnju HReka 1ooo

images

Nautica Portal s pažnjom nastavlja pratiti rađanje HReka 1ooo, koji polako nastaje pod budnim okom autora projekta Jose Perkovića images Nautica Portal s pažnjom nastavlja pratiti rađanje HReka 1ooo, koji polako nastaje u jednom malom nizozemskom brodogradilištu pod budnim okom autora projekta i budućeg vlasnika Jose Perkovića. Brod je trenutno u fazi laminiranja unutrašnjeg dijela trupa.

Podsjetimo, HReko 1ooo je hrvatski hibridni koncept ekološki neutralnog broda pogonjenog vjetrom i električnom energijom prikupljenom putem solarnih panela i rezultat je suvremenog promišljanja o neophodnosti drugačijeg i odgovornijeg odnosa prema moru i okolišu. Njegov autor i dizajner na specifičan je način iskoristio vlastito pomorsko znanje i iskustvo kako bi dizajnirao brod sa brojnim poboljšanjima plovnih karakteristika, inovacijama u položaju i građi jarbola i jedrilja, te funkcionalnim rješenjima stabilnosti. Posebnost HReka 1ooo upravo su izuzetna sigurnost plovila, izvrsne maritimne karakteristike, laka upravljivost i sposobnost osiguranja energije dovoljne za dulji boravak na brodu uz puni komfor posade.

Nautica Portal je medijski pokrovitelj ovog izuzetnog projekta, pa ako vas zanima kako napreduje HReko 1ooo svratite na naš FORUM i pratite sve faze njegove izgradnje.

Nautica Portal{gallery}HREKO{/gallery}