Osnivačka sjednica Strukovne skupine pružatelja usluge smještaja na plovilima – charter ŽK Zadar

U zadarskom hotelu Kolovare, 20. svibnja je održana osnivačka sjednica Strukovne skupine pružatelja usluge smještaja na plovilima – charter HGK – ŽK Zadar.

Na sjednici je za predsjednika Strukovne skupine jednoglasno izabran Marin Katičin (Pitter d.o.o.), a za zamjenike predsjednika Luka Šangulin (Angelina tours d.o.o.) i Hrvoje Škifić (Asta Jahting d.o.o.).

Strukovna skupina pružatelja usluge smještaja na plovilima – charter ŽK Zadar

Foto: HGK

Strukovna skupina je osnovana na inicijativu članica, čarterskih tvrtki Zadarske županije, s ciljem promicanja i zaštite zajedničkih interesa čarterskih tvrtki te razvoja nautičkog turizma na županijskoj i nacionalnoj razini. Predstavnici čarterskih tvrtki dobili su uvid u poslovanje luka nautičkog turizma Zadarske županije u 2020. godini te su donijeli plan aktivnosti Strukovne skupine. Strukovna skupina planira uspostaviti suradnju s nadležnim lokalnim i županijskim tijelima te drugim strukovnim udruženjima, s ciljem riješavanja aktualne problematike čarterske djelatnosti, a žele doprinjeti razvoju etičkih standarda struke i podizanju kvalitete usluge kroz organizaciju edukacija te sudjelovati u marketinškoj promidžbi Zadarske Županije kao nautičke destinacije.

HGK / Nautica portal