Sajam plovila u Cannesu 7.-12.9.2021.

Vieux Port i Port Canto ugošćuje 2021. izdanje Yachting Festivala.

 

Cannes Yachting Festival

Ove godine posjetiteljima će biti dostupno gotovo 600 plovila koje su nedavno predstavila najprestižnija francuska i međunarodna brodogradilišta. U utorak, 7. rujna, Cannes Yachting Festival biti će prva velika međunarodna izložba plovila koja je ponovno otvorena od početka pandemije Covid-19. Šest dana, pod suncem francuske rivijere, biti će izloženi najljepši morski dragulji, najnovija nautička oprema i popratne usluge.

Cannes Yachting Festival već je više od 40 godina nezaobilazni događaj luksuznog Yachtinga, a svake godine okuplja više od 50.000 posjetitelja iz cijelog svijeta te više od 550 izlagača. Festival predstavlja gotovo 600 plovila; od najmanjih do najvećih, uključujući jedrilice (više od 110), motorne brodove i velike jahte od pedesetak metara. Yachting Festival okuplja sve glavne predstavnike nautičkog sektora, koji će premijerno izložiti gotovo 140 novih modela. Posjetitelji stoga mogu uživati u showu bogatom raznolikim sadržajima i mnoštvom novih proizvoda.

Cannes Yacht Festival 2021

Festival će biti raspoređen prema tipu plovila: motorni brodovi bit će izloženi u luci Vieux, dok će jedrilice biti vezane u Port Cantu. Također, ljubitelji luksuza imati će priliku posjetiti sektor posvećen luksuznom stilu života u luci Vieux, a „Yacht Brokerage & Charter“ područje zajedno sa svojim „Toys“ dijelom okupiti će najveće jahte i njihove „igračke“ s druge strane Croisettea, na Port Cantu.

Više informacija možete dobiti na sljedećim linkovima:

 

Nautica portal