Adam Treschow pridružio se Awakeu kao novi izvršni direktor

U posljednje tri godine, Awake je zauzeo značajan udjel na tržišntu električnih daski za surfanje, pozicionirajući se kao jedan od predvodnika u industriji. Adam Treschow pridružit će se izvršnom timu kao novi izvršni direktor tvrtke s ciljem strategije daljnjeg rasta tvrtke.

 

Awake  - Adam Treschow

Nakon što je udvostručio svoj promet tri godine zaredom, švedski proizvođač električnih daski za surfanje Awake sada se priprema za sljedeću fazu na svom putu rasta dovodeći Adama Treschowa kao novog izvršnog direktora tvrtke. Adam je nedavno došao iz Electroluxa, gdje je obnašao poziciju SVP Consumer Experience Area Wellbeing, i donosi iskustvo iz istraživanja i razvoja potrošačkih proizvoda kao i globalne komercijalizacije velikih razmjera, usmjerenih na krajnje kupce.

Trenutni izvršni direktor i suosnivač Daniel Aronsson predaje poziciju u korist strategije povećanja usmjerene na rast: "Ovo je uzbudljivo vrijeme za Probudite se i veselim se prepuštanju pozicije Adamu, koji će voditi tvrtku u ovoj novoj fazi povećanja", kaže Daniel.

Adam Treschow pridružit će se timu u sjedištu Awakea u Stockholmu od 1. studenog, donoseći stručnost za istraživanje i razvoj te komercijalizaciju.

“Radujem se zajedničkom radu s osnivačima i ostatkom tima u Awakeu na otvaranju nove ere elektrifikacije u segmentu vodenih sportova. Smatram da je fokus na razvoju, inovaciji i dizajnu vrlo privlačan, a Awake je već predvodnik u industriji, s nizom godina iskustva”, kaže Adam.

Awake board

Zapošljavanje Adama Treschowa posljednje je u nizu zapošljavanja izvršnog menadžmenta unutar proizvodnih, R&D i komercijalnih odjela.

Osim ovih zapošljavanja, Awake je nedavno završio veliki prijenos proizvodnje iz Limhamna u Švedskoj u najmoderniji proizvodni pogon u Szczecinu u Poljskoj. Ovaj prijenos djelomično bi se mogao nositi s eksponencijalnim brojem prednarudžbi za 2022., kao i s aktivacijom inozemnih tržišta koja čekaju.

 

Nautica portal