Nautor's Swan otkazao nastup na sajmu Boot Düsseldorf

Unatoč činjenici kako Boot Düsseldorf predstavlja vrlo važan događaj za Nautor, nažalost, zbog pandemije izazvane novom Omicrom varijantom koronavirusa, neće nastupiti na ovom sajmu koji se održava početkom 2022. godine.

 

Nautors Swan Boot Dueselldorf

Kako ističe Giovanni Pomatijaizvršni direktor Nautor grupe, uobičajeno je da Novu godinu započnu druženje sa svojim klijentima i postojećim vlasnicima njihovih brodova, kao i da upoznaju nove strastvene nautičare. Boot Düsseldorf jedan je od njihovih najvažnijih predstavljanja i najveći događaj u zatvorenom prostoru gdje je izlog nautičke industrije zadivljujući, atmosfera briljantna i gdje se okuplja publika visoko nautički profilirana, kako bi pogledala najnovije projekte i inovacije u svijetu nautike. Nezaobilazna je to prigoda za povezivanje s međunarodnim nautičkim svijetom i učenje o svemu što je novo u industriji.

Ove godine, nažalost, novo izbijanje pandemije, nova Omicron varijanta i porast slučajeva dovode Nautor u neizbježnu poziciju za otkazivanje sudjelovanja. Navode kako im ovo nije bila laka odluka, ali sigurnost njihovih zaposlenika, posjetitelja i klijenata im je prioritet i nisu spremni ugroziti njihovu dobrobit.

Nautors Swan Boot Dueselldorf

Međutim, njihove aktivnosti za 2022. godinu su brojne. Upravo su najavili kalendar regata ClubSwan za 2022., pri čemu će posjetiti neka od najglamuroznijih mjesta diljem Mediterana. Sljedećeg proljeća biti će porinuti novi ClubSwan 80 i Swan 55, a raduje se što će poželjeti dobrodošlicu njihovim klijentima kada ih posjete. Naglašavaju da je još niz projekata u pripremi i vesele se što će ih uskoro podijeliti sa svima nama.

Nautica portal