Talijanska marina Punta Faro pridružuje se D-MARIN lancu marina

D-Marin, mreža premium marina, objavila je danas potpisivanje ugovora o kupnji svoje 16. marine – marine Punta Faro u Italiji. Ta transakcija prvo je ulaganje Grupe u Italiji, čime nastavlja svoju misiju širenja svoje ponude diljem Mediterana i regije Zaljeva.

D-Marin Punta Faro Marina


Marina Punta Faro smještena je u gradiću Lignano Sabbiadoro u blizini Venecije u Italiji, na mjestu na kojem se spajaju laguna Marano i Jadransko more. Sa svojih 1.200 vezova, ta je marina jedna od najvećih na sjevernom Jadranu i domaćin jahtama duljine do 40 metara. Ovog ljeta, nakon dobivanja uobičajenih regulatornih odobrenja, društvo D-Marin namjerava upoznati klijente marine Punta Faro sa svijetom D-Marin marina.

„Presretni smo što smo potpisali ugovor s tako impresivnom marinom. Punta Faro sjajan je dodatak našoj mreži i pruža dodatna odredišta za plovidbu za naše nove i postojeće klijente, s obzirom na naše marine u obližnjoj Hrvatskoj. Kupnja te marine prvi je korak u razvoju našeg društva na području Italije”, istaknuo je Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor D-Marin Grupe.

Paola Piovesana, glavna direktorica u marini Punta Faro dodala je: „Ovo je uzbudljivo razdoblje za marinu Punta Faro i njezine korisnike jer se pridružujemo uglednoj mreži D-Marin i prilagođavamo svoju ponudu u skladu s tim. Naši će korisnici uživati u pogodnostima koje dolaze uz sudjelovanje u toj mreži premium marina, kao i u najvišim profesionalnim standardima društva koje neprekidno uvodi inovacije i radi na tome da zauzme vodeći položaj u industriji marina.”

D-Marin Punta Faro Marina

Akvizicijom marine Punta Faro mreža marina D-Marin došla je do brojke od 16 premium marina u šest zemalja diljem Sredozemlja i Zaljeva. D-Marin nudi usluge sveobuhvatnog upravljanja marinama i njihova razvoja te se usredotočuje na obogaćivanje iskustva plovidbe jahtom za naše korisnike.

Tijekom akvizicije, tvrtka Piovesana Holding S.r.l. koristila je savjetodavne usluge odvjetničkih ureda Gianni & Origoni i Bonamigo Studio Associato. D-Marin savjetovale su tvrtke Latham & Watkins, PwC i Studio Legale Tributario Facchini Rossi Michelutti.

 

Nautica portal