D-Marin dobitnik prestižnog certifikata

D-Marin dobitnik je srebrnog certifikata platforme EcoVadis te je svrstan u 30% najboljih u održivosti unutar industrije slobodnog vremena.

 

D-Marin

Mreža premium marina D-Marin dobitnik je srebrnog certifikata platforme EcoVadis, najpouzdanijeg pružatelja ocjena održivosti poslovanja na svijetu. Tim priznanjem D-Marin ulazi u 30 % najboljih društava u industriji slobodnog vremena.

Ocjena održivosti porasla je za 22 postotna boda u odnosu na 2021. te ovaj značajan porast jasno prikazuje posvećenost društva D-Marin implementaciji održivih praksi na svim razinama poslovanja, kao i njegov snažan napredak u području održivosti unatrag svega godinu dana.

D-Marin je primio priznanje nakon provedene procjene njegovih praksi u pogledu održivosti i posvećenosti prema 21 pokazatelju u 4 kategorije: okoliš, radnička i ljudska prava, poslovna etika i održiva nabava. D-Marin provodi snažnu okolišnu, društvenu i upravljačku (ESG) strategiju s ciljem stvaranja „održivih marina za današnje i buduće generacije”, koja obuhvaća 4 aspekta prema kojima je društvo procijenjeno.

„Iznimno smo ponosni na osvajanje srebrnog certifikata platforme EcoVadis. Posvećivanje više pažnje većoj održivosti naših djelatnosti nije samo ispravno, već i nešto što se nalazi duboko u temeljima našeg poslovanja. Svakodnevni napredak te briga o okolišu i našim zajednicama dvije su ključne aktivnosti koje cijenimo kod svih zaposlenika društva D-Marin. Neprekidno radimo na osvajanju zlatnog certifikata i težimo biti najboljima u industriji u pogledu održivosti”, izjavio je Konrad Tyrajski, glavni voditelj poslovanja društva D-Marin.

D-Marin je vodeće društvo za upravljanje marinama za premium jahte koje obuhvaća 16 marina na području Hrvatske, Grčke, Italije, Turske, Crne Gore i Ujedinjenih Arapskih Emirata. D-Marin nudi sveobuhvatno upravljanje marinama i njihov razvoj te se usredotočuje na obogaćivanje iskustva plovidbe jahtama za korisnike.

 

O društvu D-Marin

D-Marin, vodeće društvo za upravljanje marinama za premium jahte, osnovano je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj i uključuje 16 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Italiji, s ukupno otprilike 10 000 vezova i objekata na suhom doku gdje se može smjestiti više od 2000 plovila. Društvo D-Marin posvećeno je pružanju bogatog iskustva vožnje jahtama svojim privatnim korisnicima i poslovnim partnerima putem pružanja usluga vrhunskih standarda i najviše razine uslužnosti.

 

Kontakt:
McKenna Townsend
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
+44 1425 472330

 

Nautica portal