Prvi motorizirani zračni madrac na svijetu vraća se na sajam nautike u Düsseldorfu

iMatJet® je zapanjio brojne okupljene na sajmu 2020 Düsseldorf te će i ove godine posjetitelji najvećeg europskog sajma vodenih sportova ponovno imati priliku otkriti ovo patentirano čudo. Planirate li posjetiti, svratite u halu 17, gdje će iMatJet® izlagati svoje proizvode od 21. do 29. siječnja na štandu A28.

 

iMatJet

iMatJet® je jedinstveni dodatak za plovidbu i jahtu, kao i udobnija, opuštena i ekološki prihvatljivija alternativa vodenim vozilima. To je zato što je iMatJet® udoban poput vašeg omiljenog kauča, ali pokreće ga snažan električni motor i daljinski upravljač kako bi pružio najvišu razinu ugodnog izležavanja na bilo kojoj vodenoj površini.

iMatJet

Dva su važna razloga razloga zbog kojih je iMatJet® brzo postao dijelom brojnih mediteranskih plaža. Prvo, njegov tihi e-motor i klasičan, čist dizajn osiguravaju da se ovaj jedinstveni plovni objekt savršeno stapa s krajolikom i ne ugrožava prirodne ljepote zagađujući vode i plaže ispušnim plinovima. Drugo, iMatJet® je proizveden imajući na umu poticanje poduzetništva. To znači da je savršeno ulaganje za one koji se bave aktivnostima na vodi kao što su iznajmljivači pedalina, vodenih skutera ili SUP-ova te iznajmljivači hotela i ostalih smještaja gostiju.

U biti, iMatJet® je inspiriran hedonizmom, održivošću i poduzetništvom. Razvijen, dizajniran i proizveden u Njemačkoj, iMatJet® je strastven projekt stručnjaka poznate njemačke tvrtke imtech koja se bavi specijaliziranim mehaničkim podešavanjem i izradom dijelova koje koriste vodeće svjetske nautičke tvrtke.

iMatJet

Jednostavan za upravljanje, napuhavanje, spreman za nekoliko sekundi, jednostavan za transport i jednostavan za korištenje, konstruktori iMatJeta® pobrinuli su se da njihov proizvod bude uspješan poslovni pothvat za iznajmljivače i omiljeni dodatak za brodove i jahte privatnih vlasnika.

iMatJet

Nakon što ga probate jedinstveno iskustvo plutanja i upravljanja iMatJetom® brzo će postati vaša omiljena vodena aktivnost.

iMatJet® možete posjetiti na na štandu A28 u hali 17 i otkriti mogućnosti i čari prvog na svijetu motoriziranog i patentiranog vodenog madraca.

iMatJet

Saznati više o iMatJetu® možete ako posjetite njihovu službenu web stranicu i istražite B2B mogućnosti: https://imatjet.com/b2b-opportunities/

Nautica portal