Velika premijera Bavaria Yachts na sajmu u Duesseldorfu

Pred znatiželjnim očima posjetitelja i stručnih medija u subotu, 20. siječnja,  na sajmu u Duesseldorfu, BAVARIA YACHTS predstavila je svoju svjetsku premijeru BAVARIA SR33 i digitalnu premijeru nove jedrilice BAVARIA C46. BAVARIA YACHTS izlaže ukupno deset jedrilica i motornih jahti u halama 1 i 16 na ovogodišnjem bootu.

 

Bavaria SR33 boot 2023

Točno u 12:30 u subotu, na dan otvaranja, BAVARIA YACHTS je svečano predstavila svoju svjetsku premijeru BAVARIA SR33 u hali 1. Nakon BAVARIA SR41 i BAVARIA SR36, nova BAVARIA SR33 jasno slijedi filozofiju dizajna SR-LINE. Stoga se i na ovom  motornjaku osjeća da je primarni cilj individualno opuštanje, ali i ugodno provođenje okupljenog društva na moru, kao i zabavna vožnja. BAVARIA SR33 nudi prostor za sve od toga te je stoga idealna jahta za individualne potrebe.

Dizajn i linije BAVARIA SR33 potječu od poznatog talijanskog dizajnera jahti Marca Casalija i njegovog tima. Koncept, izgled i inženjering 11,40 metara duge i 3,46 metara široke motorne jahte plod je iskusnog BAVARIA razvojnog tima.

Ispod palube, koncept BAVARIA SR33 nudi puno svjetla, puno prostora, četiri ležaja i kabinu plus veliki salon. Salon i veliki krevet u pramčanoj kabini spajaju se u jedan veliki prostor koji podsjeća na potkrovlje.

 

Bavaria SR33 boot 2023

Na digitalnoj svjetskoj premijeri nove Bavarije C46, BAVARIA YACHTS predstavila je svoju najnoviju jedrilicu za 2023. Bavaria C46 postavlja nove standarde u kombinaciji dizajna prostora, izvrsnih plovidbenih karakteristika i inovativnih rješenja. Kao i svi C-LINE modeli, Bavaria C46 stvorena je u suradnji između razvojnog tima BAVARIA i Cossutti Yacht Design te nudi uvjerljivu kombinaciju za najrazličitije zahtjeve na brodu. Bavaria C46 kombinira tipičan BAVARIA prostor i dokazanu čvrstinu Made in Germany s još boljim performansama jedrenja i većim osjećajem ugode na brodu. 

Bavaria C46

Do nedjelje 29. siječnja posjetitelji mogu razgledati nove jedrilice i motorne jahte tvrtke BAVARIA YACHTS u boot u Duesseldorfu.

BAVARIA jedrilice izložene su u hali 16, štand B40
+ Digitalna premijera: BAVARIA C46 Arena
+ Duesseldorf Premijera: BAVARIA C38
+ BAVARIJA C50
+ BAVARIJA C57
+ BAVARIA CRUISER 34
+ BAVARIA VISION 42

BAVARIJA motorni brodovi izloženi su hali 1, štand B37
+ Svjetska premijera: BAVARIA SR33
+ Duesseldorf Premijera: BAVARIA SR36
+ BAVARIA VIRTESS 420 FLY
+ BAVARIA R40 COUPÉ
+ BAVARSKA S29

Nautica portal