Nautitech 44 Open osvaja priznanja

Nautitech 44 Open osvojio nagradu "EUROPEAN YACHT OF THE YEAR" 2023" u kategoriji višetrupaca.

 

Nautitech 44 Open EYOTY 2023


Nautitech 44 Open osvojio je prestižnu nagradu "EUROPEAN YACHT OF THE YEAR" 2023 u kategoriji višetrupaca na BOOT-u u Dusseldorfu. Ovima su nagrađeni rad i znanje cijelog tima okupljenog oko projekta Nautitech 44 Open, a rezultat su dinamične suradnje između različitih odjela i Nautitechovih arhitekata Chedal-Anglay Design i Marc Lombard Yacht Design Group.

Nautitech 44 Open EYOTY 2023 award

Žiri je odlučio spojiti kategorije "Cruising Multihulls" i "Performance Multihulls", tako da se u odnosu na 6 drugih modela Nautitech 44 Open istaknuo svojim iznimnim jedriličarskim performansama i nenadmašnom razinom završne obrade.

“Nautitech Open 44 nam pokazuje zašto je želja za katamaranom uvijek jača: on kombinira udobnost dva trupa s performansama modernog broda. Bilo da želite preploviti Atlantik ili krenuti na krstarenje Mediteranom, ovaj 44' je brod za vas" Lori Schüpbach, Marina.ch (Švicarska)

“Smatram da je ovaj 44 Open savršene veličine za putovanja, s dobrim performansama, smanjenim gazom i izvrsno osmišljenim prostorom za obitelj i prijatelje. Dizajn interijera je pametan i gostoljubiv, nije tako glomazan kao kod konkurencije, ali svakako dovoljno da se pokaže vrlo udobnim dok ste na nekok sidrištu. Od svih višetrupaca na kojima sam imao priliku jedriti 2022. godine, ovo je sigurno onaj koji je na mene ostavio najjači dojam." Toby Hodges, Yachting World (Ujedinjeno Kraljevstvo)

"Nautitech je napravio razliku zahvaljujući svojim performansama, osjećaju upravljanja i dobrim idejama implementiranim u njegovu opremu." Loic Madeline, Voiles et Voiliers (Francuska)

 

Nautitech 44 Open SAIl awawrd

 

Prema magazinu SAIL katamaran Nautitech 44 Open stavljen je na popis 10 najboljih brodova 2023. godine. Svake godine iskusni recenzenti brodova magazina SAIL provode dane i tjedne proučavajući što je novo, razgovarajući s brodograditeljima, ispitujući brodove od vrha do dna i na kraju testirajući ih na jedrenju donose svoje odluke.

Cjelokupnu listu najboljih prema magazinu SAIL možete pronaći na linku https://www.sailmagazine.com/boats/best-boats-2023

 

Nautica portal