Oyster Yachts zauzima središnje mjesto na London Luxury Afloat

Oyster Yachts ponovno će biti u samom srcu London Luxury Afloat, koji će se održati u St. Katharine Docks od 18. do 22. travnja, opisan kao najluksuzniji Boat Show u Ujedinjenom Kraljevstvu namijenjen najprofinjenijim kupcima ili bismo rekli, onima dibljeg džepa.

 

Oyster London

Smještena u povijesnoj pozadini Tower Bridgea, u središtu londonskog Cityja, marina na dokovima St Katharine nudi savršeno mjesto za Oyster kako bi izložili četiri svoje najnovije i najpopularnije jedrilice.

Zvjezdana atrakcija za mnoge bit će potpuno nova Oyster 495, koja je nedavno nagrađena priznanjem European Yacht of the Year 2023. Sa svojih 50 stopa, to je beba Oyster flote, savršeno prilagođena za jedrenje u paru, ali svim značajkama i tehnologijom na brodu za ekstenzivnu plovidbu oceanskim vodama bilo gdje u svijetu. Dominirajući rivom, Oyster će predstaviti svoje tri najnovije, luksuzne jahte za krstarenje oceanima, Oyster 495, 565 i 595.

Ashley Highfield, izvršna direktorica tvrtke Oyster kaže: “Drago nam je što se vraćamo u srce glavnog grada na London Luxury Afloat sajam. Inauguracijski sajam 2022. bio je prekrasan događaj, a dokovi St Katharine pružili su savršenu pozadinu za porinuće našeg nagrađivanog, luksuznog 50-metarskog bluewater krstaša, Oyster 495. Ove godine sa zadovoljstvom se vraćamo s 495, zajedno s njezinim većim sestrama, 565 i 595, dok slavimo našu 50. godišnjicu.”

Oyster London

Za one koji žele jedinstveni uvid u pozadinu nagrađivane Oystera 495, Oyster je objavio seriju filmova od šest dijelova koji prate stvaranje, dizajn i izgradnju ove britanske jedrilice, od njezina početka u pogonima tvrtke u Southamptonu, sve do lansiranja prije godinu dana u London Luxury Afloat i završava s osvajačicom olimpijske medalje Shirley Robertson koja je uzela Oyster 495 na produženo krstarenje od Genove do Palme.

London Luxury Afloat je dio British Marine, koji organizira vrlo uspješan Southampton Boat Show. Dokovi St. Katharine jedina su marina u središnjem Londonu i protežu se otprilike 40 nautičkih milja uz rijeku Temzu, uz Tower of London.

Oyster London

Uz mnoge od najpoznatijih londonskih turističkih atrakcija u neposrednoj blizini te sa svojim golemim nizom barova i trgovina smještenih uz ovu uspješnu obalnu zajednicu, St. Katharine Docks privlači raznolik niz tvrtki, imućne putnike i vlasnike jahti, žitelje Londona i posjetitelje podjednako, a vrijeme i lokacija predstavljaju izvrstan izlog za Oysterov asortiman luksuznih jahti.

Za one koji žele rezervirati termin za ragledanje Oyster jedrilica na London Luxury Afloat sajmu, posjetite izravno Oysterovu stranicu namijenjeu ovom događaju - https://oysteryachts.com/events/london-luxury-afloat-show/.

Nautica portal