JK Uskok: imamo najbolju ekipu u 2020.

Zadarski list je odlukom članova žirija, mahom medijskih djelatnika, proglasio najbolje sportaše za 2020. u Zadarskoj županiji.

 

JK Uskok klasa 420

Foto: JK Uskok

Prema izboru Zadarskog lista, posada JK Uskoka u klasi 49erFx koju čine Enia Ninčević i Mihaela de Micheli Vitturi, proglašena je najboljom ženskom ekipom u Zadarskoj županiji za 2020. godinu!

Osim njih, u uskoj konkurenciji se našla i naša posada u klasi 420, Noela Petešič i Maris Bašić, koje su prema broju glasova osvojile 3. mjesto!

Najboljim sportašem proglašen je Saša Martinović, a najbolja sportašica u 2020. godini je Veronika Šokota.

"Čestitamo dobitnicima i svima koji su se našli u konkurenciji najboljih! Čudna godina je iza svih nas, ali i iz nje smo naučili nešto novo - nema predaje - i tako nastavljamo i ove godine!" poručuju iz JK Uskoka.

JK Uskok

 

Glasovanje je bilo organizirano tako da su u anketi mogli sudjelovati djelatnici različitih medija kojima je sjedište u Zadru ili djeluju kao dopisništva matičnih kuća čije je sjedište izvan Zadarske županije. U svih šest kategorija sudionici ankete dodjeljivali su prvo, drugo i treće mjesto koje je donosilo pet, tri, odnosno jedan bod. U slučaju da su pojedini kandidati imali isti broj bodova odlučivalli su veći broj prvih, odnosno drugih mjesta. Po kategorijama smo nominirali sportaše iz Zadarske županije koji su najmanje šest mjeseci (ili pola sezone) u 2020. godini nastupali za neki županijski klub, kao i one koji ne nastupaju za lokalne klubove, a članovi su reprezentacije.

Što reći, osim bravo Uskokovci i samo tako dalje!

JK Uskok

 

Nautica portal