YC Biograd: 17. Regata Kornati Rally

YC Biograd, kao uvertiru u Regatu Sv. Nikole, već tradicionalno, i to po 17. puta, organizira regatu Kornati Rally.

 

Kornati Rally

Foto: Tihomir Steigl

 

Ovogodišnje izdanje održava se u terminu 4.-5.12. (subota-nedjelja), no početak regatnih događanja je već u petak, 3.12. u 18 sati, kada započinje brijanje brada u humanitarne svrhe, naime nekolicina članova i simpatizera YC Biograd odlučila se na brijanje brada kao bi skupili sredstva za Županijsku ligu protiv raka.

Sav sakupljen novac ide Županijskoj ligi protiv raka za Splitsku onkologiju. Naime, dobro je znati da godišnje umre oko 1800 muškaraca od raka prostate i ako se otkrije na vrijeme, rak prostate je u 98% slučajeva izlječiv. Naravno, sve donacije su dobrodošle i nadamo se da će se skupiti dovoljno novca kako bi brade bile obrijane, a oni kojima je potreba dobili medicinsku skrb na vrijeme, stoga vas pozivamo da se priključite akcijsi i donirate onoliko koliko možete. IBAN na koji možete uplattiti sredstva Županisjko ligi protiv raka je HR4824070001100579328 (opis placanja: Za Bradatu aukciju + skinimo Gordanu bradu).

 

Kako smo naveli, regata kreće 4.11. u subotu, a kreće prema Kornatima s ranojutarnjim startom u 6 sati, što će dati priliku svima sudionicima doživjeti spektakulran izlazak sunca iza Vrgade. Cilj je u Biogradu, najkasnije do nedjelje, 5.11. u 12 sati.

17. RK Rally 2021 nova 

 

 

S obzirom da je do starta regate još tjedan dana, možemo pouzdano reći da je prognoza "zanimljiva" i jamči da će biti uzbuđenja!

Prijave i sve informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon +385 95 3840445.

 

Svima koji to mogu preporučujemo ostanak u Biogradu još dan duže i sudjelovanje na Regati Sv. Nikole!

 

Nautica portal