ACI marine darovale vrijedno vozilo Centru za rehabilitaciju Rijeka

ACI marine darovale vrijedno vozilo Centru za rehabilitaciju Rijeka

U Centru za rehabilitaciju Rijeka 30. lipnja 2022. održana je primopredaja mini busa za potrebe prijevoza korisnika o kojima Centar skrbi – osoba s intelektualnim teškoćama i poremećajem iz spektra autizma.
franco P

U tijeku potraga za pet članova posade talijanskog tegljača „Franco P“

U tijeku je koordinirana akcija traganja i spašavanja za pet članova posade tegljača „Franco P“, nestalih uslijed havarije koja se u noćnim satima, u srijedu, dogodila na crti razgraničenja područja nadležnosti traganja i spašavanja Hrvatske i Italije.
Kod Omišlja spašene tri maloljetne osobe iz gumenjaka

Kod Omišlja spašene tri maloljetne osobe iz gumenjaka

Službenici Lučke kapetanije Rijeka kasno sinoć brzim djelovanjem pronašli su i spasili tri maloljetne osobe iz plutajućega gumenjaka, na moru kod Omišlja.
Awake Euro Tour 2022!

Awake Euro Tour 2022!

Awake Team kreće na godišnji predsezonski Euro Tour, gdje će upoznati partnere i prijatelje, snimati sadržaje i najvažnije, boardati!
Što to curi iz potonule plinske platforme Ivane D?

Greenpeace: Što to curi iz potonule plinske platforme Ivane D?

Aktivisti-ronioci zabilježili su alarmantnu pojavu na mjestu potonuća platforme Ivana D na sjevernom Jadranu. Na video snimkama, koje je na svom poznatom jedrenjaku Rainbow Warrior u Šibeniku predstavio Greenpeace u Hrvatskoj, jasno se vidi kako iz zahrđalih cijevi na dnu Jadrana dolaze mjehurići plina.
Hanse Yachts hr web stranice

Hanse Yachts ima nove hrvatske web stranice

Splitski Croatia Yachting d.o.o., službeni zastupnik Hanse Yachts, objavio je kako je izradio potpuno nove web stranice s ciljem boljeg informiranja svih potencijalnih i dosadašnjih klijenata.
Trajektni pristan Kaprije

Izgradnja trajektnog pristana u luci Kaprije

Najveći dio radova pri kraju, Kaprije će dobiti novo trajektno pristanište.
Elan Yachts Navela Yanmar

Navela postala Elanov ekskluzivni dobavljač Yanmar motora

Nakon 10 godina uspješne suradnje s Navelom, Yanmarovim distributerom motora, Elan je odlučio imenovati njihovim ekskluzivnim dobavljačem dizelskih motora za svoje jahte.

 

Elan Yachts Navela Yanmar

“Uvijek nastojimo napraviti najbolje moguće jedrilice za naše kupce, a stalna poboljšanja ključan su način za to. Yanmar Motors ima odlične performanse, vrlo je pouzdan, i što je najvažnije, buduća vizija tvrtke usko je usklađena s našom. Zato s ponosom objavljujemo da će Navela biti ekskluzivni dobavljač dizelskih motora za naše jahte”, kaže Marko Škrbin, direktor Elan nautičkog odjela

Ana Čalić, voditeljica marketinga i poboljšanja, Navela doo dodala je: „Mi kao Navela, ponosni smo što svoju suradnju s Elanom stavljamo u okvir ekskluzivne opskrbe. Elan je naš klijent od 2012. godine i uspješno objedinjujemo dva proizvoda visoke kvalitete. Unutar ovog novog ekskluzivnog zastupstva, Elanu ćemo pružiti najcjelovitije rješenje na tržištu i osigurati da krajnji korisnik dobije nezamjenjivo iskustvo i stalnu globalnu podršku mreže Yanmar.”

Ova odluka važan je korak naprijed u stvaranju uspješnih i obogaćujućih iskustava za Elan nautičare, što je i dalje glavna misija Elan Yachts.

Elan Yachts / Nautica portal

Pilatus

Nastavlja se potraga za preostalo dvoje članova posade talijanskog tegljača

Akcija traganja i spašavanja, koju zajednički predvode Središnjica za traganje i spašavanje MRCC Rijeka i MRCC Roma, za preostalo dvoje članova posade talijanskog tegljača „Franco P“, koji je potonuo u srijedu navečer, nastavlja se i dalje.
Croatia Boat Show

Zimski popust 10% + 20% za izlagače!

Organizatori međunarodnog sajma nautike Croatia Boat Show za svoje 22. izdanje nude dodatni zimski popust svim zainteresiranim izlagačima.

Croatia Boat Show

22. Croatia Boat Show održava se 26-30. travnja 2022., a organizatori su ponudili ostvarivanje dodatnog, zimskog popusta od 10% + 20% za prijave i uplate do 15. veljače 2022.

Sve informacije dostupne su na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobilni broj +385 91 6012802!

Nautica portal

Pronađena tijela tri člana posade talijanskog tegljača „Franco P“

Tijekom potrage pronađena su tijela tri člana posade talijanskog tegljača „Franco P“, a nastavlja se akcija traganja za preostalo dvoje članova posade.
Izbor za najljepšu drvenu brodicu 2022.

Izbor za najljepšu drvenu brodicu 2022.

S namjerom poticanja drvene brodogradnje i održavanja drvenih brodica, Županijska lučka uprava Crikvenica sedmu godinu zaredom izabire najljepšu drvenu brodicu na području svoje nadležnosti.