Y9 u utrci za tri nagrade!

Y9 u utrci za tri nagrade!

Njemački škver Y Yachts specijaliziran je za gradnju luksuznih krstaša, njihova tek izgrađena, 90 stopa duga jedrilica, Y9 nominirana je za tri nagrade.

Nova Bavaria C46

S novom Bavariom C46 ​​​​BAVARIA YACHTS za 2023. najavljuje impresivan dodatak jedrilicama C-LINE serije. S Bavarijama C38 i C42 već danas oduševljava svoje kupce, a s novim modelom C46 ide i korak dalje.
Nautor Swan vraća se na BOOT Duesseldorf

Nautor Swan vraća se na BOOT Duesseldorf

Nautor Swan na sajmu nautike u Duesseldorf svoju će prisutnost povećati na dvostruko većem prostoru nego su to do sada uobičavali. 
Obavijest vlasnicima o brisanju plovila

Obavijest vlasnicima o brisanju plovila iz upisnika zbog neplaćanja naknada za sigurnost plovidbe

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture će do kraja 2022. godine provesti postupak brisanja jahti i brodica upisanih u Upisnik brodova Republike Hrvatske, čiji vlasnici dvije godine uzastopno nisu platili naknadu za sigurnost plovidbe i zaštitu mora od onečišćenja.
X Yachts X Power 33C s VB motorima

Testna plovidba X-Power 33C s vanbrodskim motorima

Lansiranje X-Yachtsovog motornjaka X-Power 33C u izvedbi s 2x300 KS postiglo je veliki uspjeh. Motornjak se pokazao vrlo dobrim, okretan je, brz, zabavan, a opet vrlo siguran, udoban i stabilan na moru.
Južnokorejski gosti u Dubrovniku

Šesto južnokorejskih influencera u Dubrovniku

U organizaciji Unilinea, Dubrovnik je posjetilo više od 600 najuspješnijih prodajnih predstavnika kompanije iz Južne Koreje. Ovo je još jedna potvrda da je Dubrovnik na južnokorejskom tržištu prepoznat kao premium destinacija.
Tražimo bržu, pouzdaniju i sigurniju brzobrodsku liniju ‘Rijeka - Mali Lošinj’

Tražimo bržu, pouzdaniju i sigurniju brzobrodsku liniju ‘Rijeka - Mali Lošinj’

Tražimo od nadležnih institucija (Agencija za obalni linijski promet) da osiguraju bržu, pouzdaniju i sigurniju brzobrodsku liniju Rijeka - Mali Lošinj te da na toj liniji svih 365 dana u godinu prometuje katamaran “Jelena” ili katamaran sličnih/boljih performansi.
HanseYachts prodao Privilege

HanseYachts prodao Privilege

HanseYachts dovršio je prodaju branda Prvilege i dalje se fokusira na strateške ključne marke.
Garcia Yachts izlaže na Salonu nautike u Parizu

Garcia Yachts izlaže na Salonu nautike u Parizu

Tim Garcia Yachts sa zadovoljstvom će vam poželjeti dobrodošlicu na štandu Grand Large Yachting na Paris Boat Showu, hala 1, štand F39.
D Marin Online Booking System

D-Marin predstavio vodeću platformu za online rezervacije

D-Marin predstavio je svoju novu platformu za online rezervacije koja korisnicima omogućuje odabir i rezervaciju željenog veza u bilo kojoj D-Mari marini u manje od dvije minute. Od početka uvođenja, više od 35% novih rezervacija napravljeno je putem ove nove digitalne platforme.
X Yachts Boot 2023

X-Yachts neće nastupiti na BOOT Düsseldorfu 2023

Odlučeno je da X-Yachts neće sudjelovati na BOOT Düsseldorfu u siječnju 2023.
Posezanje za novim horizontima s X4.9E!

Posezanje za novim horizontima s X4.9E!

Nova serija jedrilica na električni pogon prirodan je korak za X-Yachts u cilju podrške zelenijoj budućnosti. Temeljeno na našem putu od 42 godine inovativnih jahti i nasljeđa, u kombinaciji s danskom zelenom i održivom energijom.