CNR Boat Show On the Sea od 25. do 30. svibnja 2021.

Nautički sajam CNR Eurasia Boat Show On the Sea održava se 25. i 30. svibnja 2021. u Istanbulu.

CNR Boat Show

Utječući negativno na društva u sociološkom, psihološkom i ekonomskom smislu, COVID-19 pandemija preoblikovala je koncept odmora širom svijeta. Odmori na moru stekli su popularnost u odnsou na one u hotelima tijekom cijele ere pandemije, zbog čega se aktivirala nautička industrija.

Sanjajući o izoliranom odmoru s osjećajem udobnosti hotela s pet zvjezdica, ljubitelji mora raduju se ovom ljetu.

CNR Eurasia Boat Show On the Sea, koji se održava na otvorenom uz sve pandemijske mjere koje je odredila turska vlada i UFI (Globalno udruženje izložbene industrije), održava se u centralno smještenoj turskoj luci, Atakoy Marina Mega Yacht, u Istanbulu između 25. i 30. svibnja 2021. Grad predstavlja jedini otvoreni zeleni trgovinski koridor za međunarodne tvrtke u kojemu mogu održavati svoje trgovačke aktivnosti tijekom razdoblja pandemije.

CNR Eurasia Boat Show On the Sea

Prva i najveća trgovačka platforma u 2021. godini, vezana uz jedrenje, CNR Eurasia Boat Show On The Sea, predstavit će plovila, pribor i opremu posvećenu nautičkoj industriji s posebnim naglaskom na jedrenje, dok će drugi događaj, u trajanju 5. do 10. listopada 2021. CNR Eurasia Boat Show On the Sea bit organiziran uz suradnju podružnice CNR Holdinga, Pozitif Trade Fairs i YATED (Udruženje jahti i brodova).

Više informacija na web stranicama CNR Eurasia Boat Show

Nautica portal