Potvrđen datum održavanja Cannes Yachting Festival 2021

Potvrđeno je kako će se međunarodni Cannes Yachting Festival 2021 održati 7. do 12. rujna 2021.

Cannes Yachting Festival

Stalno poboljšanje zdravstvene situacije u Francuskoj i u Europi nakon kampanja cijepljenja i popuštanja zdravstvenih mjera koje je najavila francuska vlada, rezultirati će otvaranjem sajmova od lipnja, pa nadalje. Tradicionalni događaj koji je uobičajeno otvarao nautičku sezonu i bio najveći europski sajam brodova u vodi, ove će godine otvoriti svoja vrata od 7. do 12. rujna 2021. u Cannesu, srcu francuske rivijere.

Zahvaljujući obnovljenom povjerenju izlagača, izdanje 2021. godine oblikuje se u vrlo povoljnim okolnostima s gotovo 600 brodova i 430 već prijavljenih izlagača te preko 140 već otprije potvrđenih (10% više nego 2019.)!

Ovogodišnji sajam osmišljen je u potpunosti u skladu sa zdravstvenim standardima koji su trenutno na snazi. U tijeku je rad na zdravstvenim postupcima i alatima za praćenje i brojanje koji će omogućiti prilagodbu pristupa organizaciji ovisno o regulatornom okviru koji će postaviti francuska vlada. Predočenje zdravstvene COVID putovnice trebalo bi stoga biti obavezno za posjetitelje koji sudjeluju u događaju.

„Radimo u uskoj suradnji s gradom Cannesom i s Palais des Festivals kako bismo dočekali naše izlagače i posjetitelje u najboljim mogućim uvjetima. Biti će nam drago pozdraviti vas u Cannesu nakon ove duge odsutnosti i znamo da će naši izlagači imati prekrasna iznenađenja za sve naše posjetitelje.“ kaže Sylvie Ernoult, direktorica Yachting festivala.

Cannes Yachting Festival 2021

Iskreno se nadamo kako će ovaj međunarodni sajam, na tako prekrasnoj lokaciji, napokon otovoriti svoja vrata svim ljubiteljima nautike.

Nautica portal