U Szczecinu svečano otvoren BalticDesign institut

INSTITUT BALTICDESIGN, koji su osnovali HanseYachts AG i njegova podružnica TTS (Technologie Tworzyw Sztucznych Sp. Z. O.o.), svečano je otvoren u Szczecinu u Poljskoj 2. rujna.

 

BalticDesign Institute Szcecin

Nova razvojna jedinica u Szczecinu nadopunjuje razvojni odjel HanseYachts AG u Greifswaldu i u budućnosti će pružati dodatne kompetencije poput dizajna jahti i strukturnog dimenzioniranja. Do sada BALTICDESIGN INSTITUT zapošljava sedam ljudi, a zapošljevanje na daljnja radna mjesta već je oglašeno.

Dr. Jens Gerhardt, direktor prodaje HanseYachts AG, Maciej Twardowski, izvršni direktor TTS -a, kao i Raoul Bajorat, voditelj razvoja HanseYachts AG, poželjeli su dobrodošlicu 40-tak gostiju iz politike i nautičke industrije. Među počasnim gostima bili su predstavnik vojvodstva Stanisław Wziątek, gradonačelnik Szczecina Piotr Krzystek i predsjednik regionalne jedriličarske udruge Marcin Raubo.

BalticDesign Institute Szcecin

Nakon obilaska novih ureda, svečanost inauguracije održana je u marini u Szczecinu, gdje je, osim kulinarskih užitaka, bila i prilika za sudjelovanje u izletima na Hanse 458.

Nautica portal