Testna plovidba X-Power 33C s vanbrodskim motorima

Lansiranje X-Yachtsovog motornjaka X-Power 33C u izvedbi s 2x300 KS postiglo je veliki uspjeh. Motornjak se pokazao vrlo dobrim, okretan je, brz, zabavan, a opet vrlo siguran, udoban i stabilan na moru.

 

X Yachts X Power 33C s VB motorima 

X-Power 33C s vanbrodskim motorima su ispistala i odobrila 3 Mercuryjeva inženjera i 1 stručnjak za plovidbu pri velikim brzinama, svi su impresionirani kvalitetom izrade instalacije motora, također bili su vrlo zadovoljni i performansama plovila pogonjenog s dva vanbrodska motora.

X Yachts X Power 33C s VB motorima

Izvršni direktor X-Yachts, Kræn Brinck Nielsen izjavio je “Bilo je fantastično testirati naš novi X-Power s vanbrodskim motorima. Stvarno možete osjetiti dodatnu snagu dvaju motora, što daje različito ubrzanje na vodi. Osim toga, nove funkcije, kao što je upravljanje joystickom poboljšava rukovanje, a skyhook koji vam omogućuje zaključavanje položaja vašeg plovila pomoću GPS satelitske antene su sjajne nove značajke - kupci se mogu radovati isprobavanju ovoga. Zaista sam sretan i uzbuđen što mogu predstaviti ovaj brod tržištu.”.

 Više informacija doći će sljedećih mjeseci.

Nautica portal