Osvojite doživotni ljetni odmor na jedrenju!

GlobeSailor vam nudi priliku da osvojite doživotno besplatno jedrenje!

 

Cruise for Life

Nema potrebe za planiranjem sljedećeg odmora - GlobeSailor vam nudi priliku da vidite svijet uz besplatan odmor na jedrenju! Bez obzira jeste li ljubitelj jedrenja, sezonski jedriličar ili ste samo znatiželjni - sudjelujte u natjecanju za svoju priliku za pobjedu! Zaplovite svojim putem - nagrada uključuje vaš izbor najma broda... Pronađite savršeni brod na odredištu po svom izboru svake godine i zaplovite s prijateljima, obitelji, voljenom osobom ili jednostavno sami!

Nagrada je ekvivalentna GlobeSailor čarter odmoru sa skiperom ili bez u vrijednosti od 3.000 eura godišnje tijekom 99 godina. Zračni letovi, transferi i ostali osobni troškovi nisu uključeni.

Kako biste sudjelovali, morate ispuniti obrazac dostupan ovdje unosom svoje adrese e-pošte, svog imena i prezimena, a zatim "Click to Win!" gumb za prijenos informacija. Klikom na gumb prihvaćate ova pravila.

Svoje prijave možete slati do  23. siječnja 2023.

 

Globesailor je osnovan 2008. i europski je lider u online industriji najma jahti. Vjeruju u odgovoran najam plovila, zbog čega surađuju isključivo s certificiranim čarter tvrtkama kako bi pružili nezaboravne praznike provedene na jedrenju.

Zahvaljujući njihovoj mreži od 1.000 certificiranih profesionalnih iznajmljivača u više od 180 destinacija diljem svijeta, nude više od 14.000 plovila za najam sa ili bez posade: jedrilice, katamarani, jahte i motorni čamci.

 

Sretno!

Nautica portal