Contest premijerno prikazuje dvije jedrilice na sajmu u Düsseldorfu

Nizozemski škver Contest Yachts premijerno predstavlja dva potpuno nova modela od 50 stopa, Contest 49CS i 50CS, na sajmu u Boot Düsseldorfu krajem ovog mjeseca.

 

Contest 49CS

Također, Contest Yachts širi mrežu distributera na Daleki istok te najavljuje širenje svoje mreže zastupnika s ključnim imenovanjem Asia Yacht Servicesa iz Hong Konga kao njihovim novim distributer za tu regiju.

Izvršni direktor tvrtke Contest Yachts Arjen Conijn kaže: “Ranije smo radili s izvršnim direktorom tvrtke Asia Yacht Services Bartom Kimmanom i drago nam je što se ponovno povezujemo u ovom novom odnosu. Asia Yacht Services je visoko profilirano zastupstvo za više robnih marki s dugotrajnom reputacijom vrhunske usluge, a naše Contest jahte dobro se uklapaju u stratešku ponudu tvrtke.”

Bart Kimman kaže o novom dogovoru: “Imamo dugo iskustvo s dobrim jedrilicama za krstarenje i sviđa nam se vrlo osobna priroda načina na koji Contest radi i vrlo visoki standardi proizvodnje i prilagodbe. Vidimo velike mogućnosti u našoj regiji. Za naše klijente Contest je fenomenalno rješenje.”

Nautica portal