London Luxury Afloat – luksuzni Yachting event

London Luxury Afloat vraća se na kultne St Katharine Docks, od 18. do 22. travnja, gdje će kupci brodova koji traže najbolje u luksuznom yachtingu pronaći neke od najboljih jedrilica, motornih brodova i superjahti u srcu glavnog grada Ujedninjenog kraljevstva.

 

London Luxury Afloat 

Izlog snage motora i jedara – bilo da više volite brujanje motora ili slušate zapljuskivanje valova dok ste pod jedrima, London Luxury Afloat donosi vam najbolje od oba svijeta. Već su potvrđeni za ovogodišnji sajam britanski proizvođač luksuznih jedrilica, Oyster Yachts, koji će izložiti elegantnu Oyster 565 i pobjednicu YOY 2023. godine, Oyster 495. Dok će marka luksuznih motornih jahti Sunseeker prikazati tri svoja modela, Manhattan 55, sa svojim iznimnim dizajnom, uzbudljivi Predator 65 i zadivljujući 76 Yacht.

Falcon Tenders izlagati će tendere za superjahte visokih performansi savršene za zahtjevne vlasnike jahti. Niz je još nevjerojatnih jahti koje će se pridružiti ponudi, što će biti otkriveno u nadolazećim tjednima. Pogledajte sve izložene brodove na www.londonluxuryafloat.com/exhibiting-brands.

VIP iskustvo – vlasnici ulaznica također mogu iskoristiti ekskluzivno gostoprimstvo uz obalu, gdje se mogu udobno smjestiti i opustiti uz čašu šampanjca u plutajućem baru i salonu, dok razmišljate koja je jahta za najbolja za njih!

London Luxury Afloat

Kako bi se nadopunio impresivan niz izloženih jahti, uz obalu će biti izloženo i niz "igrački" za superjahte, manja plovila, te određeni proizvodi i usluge.

Za sve žitelje Londona koji u njemu živie i nemaju previše vremena, London Luxury Afloat pruža jedinstvenu priliku da vide široku ponudu prestižnih jahti na svom pragu. Dok, ako dolazite iz daljine, ne postoji bolje mjesto od srca Londona za uživati u danu razgledajući plovila, prije nego što se uputite uživate u svemu što grad nudi.

London Luxury Afloat

Smješten na sjevernoj obali rijeke Temze, u neposrednoj blizini mnogih najpoznatijih turističkih atrakcija Londona, uključujući Tower of London i Tower Bridge, St. Katharine Docks jedina je marina u središtu Londona i pruža savršenu pozadinu za London Luxury Afloat. Uz široku lepezu barova i restorana od francuskih klasika do autentične turske kuhinje, Dim Suma do najsvježijih i najfinijih školjki, plodova mora i ribe s cijele britanske obale, posjetitelji mogu uživati u cjelodnevnom izlasku i iskoristiti svoj posjet Londonu. Saznajte više o dokovima St. Katharine na www.skdocks.co.uk 

 

Nautica portal