Bavaria Yachts dobiva novog glavnog operativnog direktora

Norbert Leifeld pridružit će se tvrtki BAVARIA YACHTS kao novi glavni operativni direktor (COO).

 

Bavaria Yachts

Kao COO, bit će odgovoran za razvoj proizvoda i operacija te će kao drugi generalni direktor formirati Upravu zajedno s Marcom Dieningom, predsjednikom Uprave i glavnim direktorom BAVARIA YACHTS.

G. Norbert Leifeld radio je kao savjetnik za menadžment za vodeće proizvođače originalne opreme u auto industriji automobila, jahti i RV-a zadnjih 15 godina.

Uz svoje operativne odgovornosti, osobite uspjehe postigao je u upravljanju projektima, razvoju proizvoda i organizacijskom razvoju.

"Imenovanjem želimo nastaviti uspješan razvoj bavarie i podržati ga dodatnim upravljačkim kapacitetom", ističe Karl-J. Kraus, predsjednik Savjetodavnog odbora BAVARIA YACHTS.

Bavaria Yachts 1

“Norbert Leifeld ima vrlo uspješan odnos s BAVARIA YACHTS i industrijom jahti dugi niz godina. Veliko nam je zadovoljstvo poželjeti dobrodošlicu gospodinu Norbertu Leifeldu na brodu BAVARIA YACHTS", rekao je Marc Diening, izvršni direktor i predsjednik Upravnog odbora BAVARIA YACHTS.

BAVARIA YACHTS je već 45 godina poznata kao inovativni proizvođač visokokvalitetnih jedrilica i motornih jahti - Made in Germany. Više od 600 jahti u rasponu od 29 do 57 stopa svake godine napusti brodogradilište od 200.000 m² blizu Wuerzburga u Njemačkoj. Više od 41.000 BAVARIA iz Giebelstadta pružaju jedinstvene trenutke na vodi za generacije entuzijasta vodenih sportova širom svijeta.

 

Nautica portal