Anti-drone tehnologija

Anti-drone tehnologija za opušten odmor

Paparazzi su stalna briga slavnim osobama. Ležernost skidanja gornjeg dijela bikinija na usidrenoj jahti, daleko od plaže, često se prekida zbog činjenice da na nebu možda postoji kamera.
Garmin Fusion MS-RA60

Garminov Fusion MS-RA60 diže ljestvicu

Garmin je predstavio novi Fusion® MS-RA60, njihov trenutno najekonomičniji nautički stereouređaj do sada. Izniman zvuk i jednostavno povezivanje omogućavaju potpuno uživanje u dobrom zvuku na plovilu.
Looker 370

LOOKER 370 - idealno plovilo za razgledavanje

LOOKER 370 novitet je u liniji modela plovila sa staklenim dnom ruskog škvera Paritetboat, koje ima 20 -godišnjim iskustva u izgradnji aluminijskih brodova.
Emirates Team New Zealand Hydrogen power

Emirates Team New Zealand potiče inicijativu korištenja vodika kao pogonskog goriva u nautičkoj industriji

Emirates Team New Zealand obvezao se poticati inovacije u korištenju vodika u nautičkoj industriji razvijanjem plovila s pogonom na vodik za potrebe 37. America's Cupa.
Vision Marine Technologies E-Motion 180E

Predstavljen trenutno najsnažniji električni vanbrodski motor na svijetu

Tvrtka Vision Marine Technologies predstavila je E-Motion 180E, vanbrodski električni motor snage 180 KS s impresivnim rasponom autonomije.
North Sails Offshore

North Sails predstavio Offshore kolekciju iz Performance serije

North Sails, tvrtka prvenstveno poznata po proizvodnji jedara, predstavila je novu tehničku liniju odjeće za jedrenje Offshore, koja uključuje niz opreme za namijenjene zaštiti nautičara tijekom lošeg vremena.
Ryck 280

HanseYachts AG predstavlja svoju novu marku motornih plovila - RYCK Yachts

HanseYachts AG predstavlja RYCK, svoju treću marku motornih brodova s oznakom "Made in Germany". Novi brend razvijen je u Greifswaldu u suradnji s dizajnerom jahti Billom Dixonom, a posebno je namijenjena sportski nastrojenim skiperima i posadama u weekender segmentu.
Gill Offshore Boot

Nove Gill Offshore čizme

Nove čizme Gill Offshore nude cjelovito vodootporno rješenje od vrha do prstiju.
Henry-Llyod MAV HL MID

MAV HL - novi ekološki iskorak Henry Lloyda

Davanje drugog života nečemu što inače uništava naša mora i oceane nit je vodilja ekološkom pristupu inovacijskog tima Henry Lloyda pri proizvodnji vrhunske nautičke odjeće.
Eaton Marine Seaquest 45

Mislite zeleno, investirajte u budućnost - hibridni sustavi u nautici su realnost!

Eaton Marine u suradnji s Oceanvoltom predstavio je "zeleni" katmaran dužine 45 stopa, u električnoj i hibridnoj izvedbi.