ECLIPSE Command Center

Obojite svjetlom svoj brod - ECLIPSE Command Center

ECLIPSE Command Center omogućuje besprijekornu integraciju i kontrolu ECLIPSE svjetala putem MFD-a.
Prestige zasjao Swarovski sjajem

Prestige 690 zasjao Swarovski sjajem

Prestižni brand Prestige sa zadovoljstvom predstavlja partnerstvo sa svjetski poznatim brendom Swarovski. Ovo postignuće ima za cilj ponuditi senzualno i profinjeno iskustvo na customiziranoj jahti PRESTIGE 690, kombinirajući Swarovski luksuz s Prestigeovim "Art de Vivre".
Prvi Spacecat katamaran opremljen s Marinelec Technologies opremom

Prvi Spacecat katamaran opremljen s Marinelec Technologies opremom

Francuska tvrtka MARINELEC TECHNOLOGIES, dizajner i proizvođač alarmne i nadzorne opreme za sigurnost brodova, opremila je SPACECAT 36M. Ovo je prvi novi Spacecat motorni katamarana koji je u Kini izgradio SILVER YACHTS.
Garmin GHC50

Garmin predstavio novi GHC 50 premium zaslono za GHP Reactor serija autopilota

Garmin, najveći i najinovativniji proizvođač nautičke elektronike, danas je najavio GHC 50, svijetli 5-inčni zaslon autopilota osjetljiv na dodir dizajniran za lakšu kontrolu i čitljivost svojih nagrađivanih GHP Reactor autopilota.
Selden CXe45

CXe45 - električno pokretani namatajući Code 0

Imati namatajuće Code 0 jedro na pramčanom špirunu pružit će užitak moćnog i učinkovitog jedrenja.
Elanu E6 nagrada za dizajn IYA 2022

Elanu E6 nagrada za dizajn IYA 2022

Jedrilica Elan E6 od 47 stopa osvojila je prvu nagradu za dizajn IYA 2022, pobjedivši i maxi i superjahte. Elanova nova jahta, koju je zajednički dizajnirao legendarni studio Pininfarina, proglašena je najbolje dizajniranom jedrilicom 2022. godine od strane zajednice industrijskog dizajna.
Garmin Instinct Crossover

Garmin predstavio Instinct Crossover

Novi robusni Instinct Crossover tvrtke Garmin potpuno je analogan, pametan i pun avanture. Nova RevoDrive tehnologija, ugrađene sportske aplikacije, robusne zdravstvene i wellness funkcije, kao i solarno punjenje, postavljaju novi standard funkcionalnosti hibridnog pametnog sata!
Garmin quatix 7

Novi Garmin quatix 7 - pametan sat prvenstveno namijenjen nautičarima!

Napravljen za život na vodi i izvan nje, novi nautički GPS pametni sat ima uvijek uključen zaslon osjetljiv na dodir, sveobuhvatnu povezanost s nautičkom elektronikom tvrtke Garmin i dugotrajnom baterijom
Garminov novi LiveScope XR sustav

S novim LiveScope XR sustavom Garmin donosi revolucionarnu live-scanning sonar tehnologiju u ribolov

Garmin donosi revolucionarnu live-scanning sonar tehnologiju u ribolov s novim LiveScope XR sustavom, nova sonda nudi domete sonara uživo do 500’ u slatkoj vodi i do 350’ u slanoj vodi.
Lampuga Jetboards

Lampuga Jetboards izlaže na Palma 2022 Boat Showu

Lampuga, njemački proizvođač vrhunskih električnih dasaka za surfanje, predstavit će svoje inovativne jetboarde na Palma International Boat Show 2022. Zajedno s lokalnim partnerom Water Toy Center Mallorca, Lampuga će biti prisutan na štandu B10.