Stigao je Awake RÄVIK 3

Otprilike godinu dana nakon izdanja Awake RÄVIK S došlo je vrijeme za novi tehnološki iskorak u akcijskim sportova na vodi, novi model Awake RÄVIK 3.

Awake RÄVIK 3 electric surfboard

Awake RÄVIK 3 je surf board koji objedinjuje istraživanja Awakeovih razvojnih stručnjaka i sve povratne informacije korisika dva ranija modela, zajedno s novom uzbudljivom tehnologijom, kako bi ponudio još više adrenalinskog iskustva!

Osnovne karakteristike:

  • Najveća brzina: 53 km/h
  • Ubrzanje: 0-50 km/h za 5 sekundi
  • Vrijeme jahanja: 15-30 minuta
  • Vrijeme punjenja: 1 h 20 min
  • Izmjenjive baterije: Da
  • Načini najveće brzine: 3 postavke
  • Načini osjetljivosti na leptir za gas: 3 postavke
  • Ukupna težina s baterijom: 40 kg

Awake RÄVIK 3 savršen je za sve koji traže nova uzbuđenja, zadovoljiti će sve, bez obzira žele li krstariti lokalnim jezerom, izazvati svoje prijatelje na utrkivanje ili skakati po morskim valovima.

Awake RÄVIK 3 electric surfboard

„Pri razvoju treće generacije Awake električnih daski za surfanje nastojali smo kombinirati saznanja iz naših prethodnih modula s povratnim informacijama klijenta i partnera, kako bismo stvorili nevjerojatnu surf dasku savršenu za akciju, ali i za krstarenje. RÄVIK 3 je znatan iskotak naprijed u budućnost." – istaknuo je Philip Werner, predsjednik i voditelj razvoja.

U osnovnom Awake RÄVIK 3 paketu dolaze: daska, baterija, bežični daljinski upravljač, punjači, peraje i magnetni ključ za napajanje za aktiviranje ploče i punjenje baterija.

RÄVIK 3 može se naručiti direktno od proizvođača po cijeni od 11.900 EUR, a postoji i mogućnost plaćanja na rate, u 12 mjesečnih iznosa od 992 EUR, bez kamata, omogućeno svim vlasnicima VISA ili MasterCard kreditnih kartica. Dodatna baterija u standardnom izdanju, kakva dolazi u osnovnom paketu, košta dodatnih 5.900 EUR, a u XR izvedbi, s kojom dobijate dodatnih 40 minuta surfanja, košta 6.900 EUR.

Awake RÄVIK 3 electric surfboard

S isporukama kreću u travnju!

Sami procijenite koliko vam je to prihvatljivo ili ne, ali ako ovo ljeto želite biti primijećeni, ovo je zasigurno gadget broj 1 koji morate imati!

Više infromacija možete pronaći u našem prethodnom članku o Awake električnim surf daskama ili na stranica Awakea


Nautica portal