North Sails predstavio Offshore kolekciju iz Performance serije

North Sails, tvrtka prvenstveno poznata po proizvodnji jedara, predstavila je novu tehničku liniju odjeće za jedrenje Offshore, koja uključuje niz opreme za namijenjene zaštiti nautičara tijekom lošeg vremena.

North Sails Offshore Smock

Offshore kolekcija sadrži jaknu (ili smock) i hlače izrađene od Gore-Tex Pro tkanine, koji su prozračni, ali pružaju i iznimnu vodootpornu zaštitu. Četveroslojni, izdržljivi, neapsorbirajući laminat pruža ojačanja u područjima koljena i stražnjice.

North Sails Offshore Trousers

Kolekcija je to namijenjena za offshore regate gdje ćete nekoliko dana ploviti u teškim uvjetima, pa će vam od neprocjenjive važnosti biti prozračnost, vodonepropusnost, udobnost i lakoća nošenja. Izgrađena od GORE-TEX® Pro, jedinoj membrani koja podnosi neprestano zalijevanje morem te pruža prozračnu udobnost te inovativne tkanine TightWeave ™. Također karakterizira je 4DL™ (4-slojni trajni laminat) ojačanje je koje je nepropusno za vodu, a istovremeno nudi robusnu zaštitu. DuraSeal™ neoprenski zatvarači zaštita su na vratu i zglobovima. Temeljen na neoprenu, a ne na lateksu, DuraSeal nudi potpunu vodootpornu zaštitu uz daleko veću udobnost i manju mogućnost oštećenja brtve, koja se može dogoditi pri korištenju lateksa.

North Sails Offshore

Više informacija možete pronaći na stranicama North Sailsa!

Nautica portal